Luptă strânsă în subsolul clasamentului pentru menţinerea în Liga a V-a! Ancuţa şi „Chimistul” au adus un punct pentru Buneşti

144 0

Finalul campionatului la Liga a V-a se anunţă extrem de interesant. Atât la vârf, în lupta pentru promovarea în Elită, cât şi în subsolul clasamentului, unde niciuna dintre formaţiile ameninţate cu retrogradarea nu renunţă. În week-end-ul trecut, ultimele trei clasate au luat puncte. Drăgoeşti s-a bucurat de victorie, iar Buneşti şi Stejarul Vlădeşti, de câte un punct. La Buneşti, Adi Ancuţa şi colegii săi au fost aproape de a obţine maximum. Deşi cu mulţi absenţi, inclusiv fără Nicu Mihai (Moleşeală), aflat la ultima etapă de stat pe margine după suspendarea primită în urma meciului de la Creţeni, AS Buneşti a încercat să producă surpriza cu Sălătrucel. Partida s-a terminat la scorul de 2-2. Deschiderea scorului s-a produs la mijlocul primei reprize. Bardac a centrat dintr-o lovitură liberă, iar Chimistul (Cosmin Cozma) a trimis balonul cu capul în plasă pentru 1-0.

Gazdele nu s-au bucurat mult de avantaj. Până la pauză, Alutus a preluat conducerea. Andrei Dumitru a scăpat în stânga şi din apropierea liniei porţii a scos balonul în centru, pentru Moraru, care a avut de îndeplinit o simplă formalitate: 1-1. În minutul 39, Bardac a fost aproape de 2-1. Tot din lovitură liberă a trimis balonul în transversală. În loc de 2-1 s-a făcut 1-2. Alexandrul Badea a stabilit scorul pauzei. La puţin timp de la reluare, apărarea celor de la Sălătrucel a dat rateuri. De o greşeală în defensiva adversă a profitat Adi Ancuţa şi a marcat pentru 2-2. Pe final de partidă, buneştenii au avut o şansă mare de 3-2. Ancuţa şi apoi Firescu, cu poarta goală, nu au reuşit să profite. După această remiză, supărarea a fost, însă, mai mare în tabăra oaspeţilor, care după o serie bună contra unor formații de top, s-au încurcat, în ultimele runde, cu ultimele clasate. În runda viitoare, Buneşti are deplasare la Şirineasa, iar Sălătrucel primeşte vizita viceliderei, Corona Mihăeşti.

Sursa: arenavalceana.ro

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *