Recunoașteri internaționale pentru Grupul Evryo, la SABRE Awards EMEA 2024

121 0

Două dintre cele mai importante campanii de comunicare desfășurate anul trecut de Evryo, anterior Grupul CEZ în România, au fost premiate internațional la gala SABRE Awards EMEA 2024, una dintre cele mai prestigioase competiţii dedicate industriei de comunicare.

 

Campaniile premiate au tratat două dintre cele mai actuale subiecte ale momentului – ESG și Employer Branding – și au fost dezvoltate alături de Rogalski Damaschin, agenția de comunicare a brandului de peste 10 ani.

  • SABRE Award Gold, categoria The Balkans, pentru campania de employer branding Din CEZ motive;
  • Certificate of Excellence, categoria AI/Virtual Reality/Augmented Reality/Immersive Technology pentru campania Întoarce timp pentru natură.

În plus, Întoarce Timp pentru Natură, campania de comunicare a Maratonului Olteniei 2023, s-a numărat printre campaniile finaliste la categoria ESG.

 

„Anul trecut am lansat prima noastră campanie de employer branding care descrie într-un mod autentic curajul și dăruirea de care dau dovadă colegii noștri zi de zi. Acum reîntărim acest crez al energiei care vine de la fiecare dintre noi și printr-un nou nume. Cu identitatea Evryo recent anunțată, ne bucurăm să obținem aceste recunoașteri internaționale care unesc trecutul nostru de viitor și de prezent, prin ceea ce am ales să păstrăm și pe mai departe: inovația și performanța oamenilor noștri.” Angelica Barbu, Chief People and Brand Officer Evryo

 

Distincțiile au fost acordate în cadrul galei de decernare a premiilor SABRE Awards EMEA 2024, ediția a XX-a. Aceasta avut loc joi seara în Londra, în cadrul acestui eveniment fiind recunoscute cele mai importante rezultate în branding, reputație și engagement. Shortlist-ul SABRE EMEA a inclus aproximativ 400 de campanii, selectate dintre peste 2.000 de proiecte înscrise în competiția din acest an. Campaniile au fost evaluate de un juriu format din lideri internaționali din industrie.

 

Despre Grupul EVRYO

Reunind companiile Distribuție Energie Oltenia, Ovidiu Development, Tomis Team, MW Team Invest, TMK Hydroenergy Power și Evryo Power, Grupul Evryo este cel mai mare producător privat de energie regenerabilă din România. Administrează și operează cel mai mare parc eolian operațional de pe uscat din România, produce energie verde prin sistemul hidroenergetic de lângă Reșița și operează primul sistem plutitor de energie solară fotovoltaică din România.

 

În același timp, pionieratul în producția de energie regenerabilă este completat de racordarea sistemului de distribuție a energiei electrice la standarde tehnologice moderne, care vin în sprijinul prosumatorilor. Prin compania Distribuție Oltenia, Evryo gestionează și investește în rețeaua de distribuție care asigură alimentarea cu energie electrică pe un sfert din teritoriul țării, în regiunea Olteniei și a Munteniei.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *