În absenţa golgheterului Vali Mihalcea, „Urucu” a fost marcatorul de serviciu pentru ACS Păuşeşti Mǎglaşi, noua campioană a Ligii a V-a. Unde va juca nou-promovata în Liga a IV- a?

148 0

Campionatul Ligii a V-a şi-a desemnat câştigătoarea cu trei etape înainte de final. ACS Păuşeşti Măglaşi este noua campioană. A obţinut matematic titlul după victoria cu scorul de 3-1 cu Viitorul Pietrari. Golgheterul Vali Mihalcea a absentat, fiind plecat în vacanţă. A avut cine să înscrie. „Urucu” (Daniel Andrei) a marcat toate cele trei goluri ale echipei sale.

„Primele 20-25 de minute, până să marcăm, a fost mai greu. Apoi, după ce am deschis scorul, ni s-a uşurat misiunea. Am intrat cu avantajul minim la pauză. În partea secundă Urucu a mai punctat de alte două ori, realizând hattrick-ul. Cred că de când a intrat titular a înscris în fiecare meci din acest retur. E un jucător în formă, s-a adaptat bine la noi. Golgheterul nostru, Vali Mihalcea, a fost plecat în vacanţă, însă ne vom bucura cu toţii pe 2 iunie, la meciul cu Creţeni, din penultima etapă, când vom primi şi trofeul, dar şi medaliile de campioni. E o mare bucurie pentru noi că terminăm aşa. A fost un campionat greu. Ca să-l domini, e nevoie de multă muncă şi implicare. Normal, gândul nostru se îndreaptă spre Liga a IV-a. Va fi şi mai dificil, dar eu am încredere în grupul nostru. Ne dorim să menţinem lotul şi dacă putem, să mai aducem 3-4 jucători cu experienţă. Vali Mihalcea are contract, în continuare, a spus că îşi doreşte să continue. Acum, dacă primeşte o ofertă foarte bună din toate punctele de vedere, nu ştiu cum va fi. E cel mai prolific jucător al nostru şi normal că ne bazăm în continuare pe el. Am văzut că sunt şi la Liga a IV-a diferenţa mari de scor, echipe care nu se ridică la nivelul celor de pe primele locuri. Eu cred că, dacă ne vom organiza bine în această vară, am putea să ne batem chiar la primele şase locuri. Pentru băieţi va urma vacanţa, iar noi, ceilalţi, începem munca pentru ce urmează. Probabil că ne vom muta pentru o perioadă la Olăneşti, ca baza sportivă de la Valea Cheii să poată intra în reabilitare, să fie refăcută şi suprafaţa de joc. Dar, până atunci, aşteptăm petrecerea de titlu, să sărbătorim acest rezultat frumos pentru care am muncit cu toţii un sezon întreg”, a declarat Claudiu Dumitru, antrenorul campioanei şi nou-promovatei în Liga a IV-a ACS Păuşeşti Măglaşi.

sursa: arenavalceana.ro

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *