Astăzi, 24 mai 2024, sărbătorim un moment deosebit de important în istoria noastră: 149 de ani de la înființarea Partidului Național Liberal

199 0
↗️PNL a fost mereu un catalizator al schimbării și al modernizării în România. De la reformele esențiale din perioada interbelică și până la integrarea noastră în structurile europene și euro-atlantice, am demonstrat că suntem un partid capabil să conducă țara, chiar și în cele mai dificile momente, pe calea modernității și a dezvoltării. Avem încrederea că, împreună, vom continua să scriem pagini de succes în istoria României și a Partidului Național Liberal. Împreună, vom face din visurile comunităților noastre o realitate și vom lăsa moștenire generațiilor viitoare o țară mai bună și mai puternică.
✍️Si pentru că e un bun prilej de a reflecta la istoria și misiunea noastră, vă invit să citiți un pasaj din Scrisoarea lui Ionel Brătianu, adresată liberalilor, publicată în 1913, în revista “Viitorul”:
✍️ „𝑷𝒂𝒓𝒕𝒊𝒅𝒖𝒍 𝒑𝒐𝒍𝒊𝒕𝒊𝒄 𝒄𝒐𝒏𝒔̦𝒕𝒊𝒆𝒏𝒕 𝒆𝒔𝒕𝒆 𝒓𝒆𝒑𝒓𝒆𝒛𝒆𝒏𝒕𝒂𝒏𝒕 𝒑𝒆𝒓𝒎𝒂𝒏𝒆𝒏𝒕 𝒂𝒍 𝒄𝒆𝒓𝒊𝒏𝒕̦𝒆𝒍𝒐𝒓 𝑺𝒕𝒂𝒕𝒖𝒍𝒖𝒊. 𝑶𝒂𝒎𝒆𝒏𝒊𝒊 𝒄𝒂𝒓𝒆-𝒍 𝒄𝒐𝒎𝒑𝒖𝒏 𝒔𝒂𝒖 𝒄𝒂𝒓𝒆-𝒍 𝒄𝒐𝒏𝒅𝒖𝒄 𝒑𝒐𝒕 𝒅𝒊𝒔𝒑𝒂𝒓𝒆 𝒔𝒂𝒖 𝒔𝒆 𝒑𝒐𝒕 𝒔𝒄𝒉𝒊𝒎𝒃𝒂, 𝒅𝒂𝒕𝒐𝒓𝒊𝒊𝒍𝒆 𝒔𝒂𝒍𝒆 𝒓𝒂̆𝒎𝒊̂𝒏 𝒊̂𝒏𝒔𝒂̆ 𝒗𝒊𝒊 𝒔̦𝒊 𝒄𝒓𝒆𝒔𝒄 𝒄𝒖 𝒂𝒔𝒑𝒊𝒓𝒂𝒕̦𝒊𝒖𝒏𝒊𝒍𝒆 𝒅𝒊𝒏 𝒄𝒂𝒓𝒆 𝒊𝒛𝒗𝒐𝒓𝒂̆𝒔𝒄. 𝑴𝒊𝒔𝒊𝒖𝒏𝒆𝒂 𝑷𝒂𝒓𝒕𝒊𝒅𝒖𝒍𝒖𝒊 𝑵𝒂𝒕̦𝒊𝒐𝒏𝒂𝒍-𝑳𝒊𝒃𝒆𝒓𝒂𝒍 𝒊̂𝒊 𝒅𝒊𝒄𝒕𝒆𝒂𝒛𝒂̆ 𝒐 𝒎𝒖𝒏𝒄𝒂̆ 𝒎𝒂𝒓𝒆 𝒔̦𝒊 𝒔𝒕𝒂̆𝒓𝒖𝒊𝒕𝒐𝒂𝒓𝒆, 𝒑𝒆𝒏𝒕𝒓𝒖 𝒄𝒂̆ 𝒆 𝒖𝒏𝒂 𝒊𝒔𝒕𝒐𝒓𝒊𝒄𝒂̆”
💛💙La mulți ani, PNL!
💛💙La mulți ani, liberali vâlceni!

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *