Primarul comunei Golești, domnul Adrian Mitrache este printre primii primari în topul celor mai multe fonduri atrase pentru comunitate!

192 0
✅Aproximativ 17 milioane de euro a atras Adrian Mitrache în Golești în primul său mandat!
✅Investiții care s-au regăsit în drumri, apă, canalizare, școli, reușind în trei ani jumătate să construiască și să amenajeze ce nu s-a făcut în 30 de ani. Așadar, Comuna Golești a ieșit anul trecut, în premieră, după 1990, din zona codașă a clasamentului economic al Vâlcii, apropiindu-se de 400 mii lei iar pentru 2024 se estimează deja o creștere de peste 1 milion de lei, venituri proprii.
‼️Rețeaua de canalizare este funcțională și alături de alte 16 proiecte (străzile Lințoia, Teiului, Giurgiuveni, Popești Deal, Valea Plopului, înființare rețeau alimentare cu apă, școala gimnazială, poduri) au adus comuna Golești în zona localităților fruntașe ale Vâlcii.
✅Apropierea de Râmnicu Vâlcea dar mai ales așezarea geografică pe două drumuri naționale majore spre București și spre Curtea de Argeș, fac din comuna Golești una unde oportunitățile de afaceri sunt crescute. Dar, nu în ultimul rând, faptul că localitatea se află la 9 km de Tigveni, nodul de pe viitoarea Autostradă Sibiu – Pitești, este clar un factor decisiv, dacă vorbim de geografia economică a Goleștiului, care este în continuă dezvoltare.
✅Așa cum am mai menționat, Adrian Mitrache are proiecte depuse pentru drumuri și pentru fonduri europene, prin AFIR. De altfel, până la această oră în trei ani jumatea primarul Adrian Mitrache se poate lăuda cu 11 km de drumuri reabilitate și înființarea a 15 km de rețea de canalizare și 42 de km de apă. Un total de 17 milioane de euro atrase în comună Golești.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *