Ca urmare a unor informații false apărute în presa zilele trecute Biroul Politic Județean al PNL Vâlcea face următoarele precizari

233 0
Comunicat de presa
1. Ca urmare a rezultatelor foarte slabe obținute la alegerile locale din data de 9 iunie 2024 în Municipiul Rm. Valcea și a abaterilor grave de la disciplina de partid și încălcarea deciziilor organismelor de conducere a fost demis președintele, dl. Virgil Parvulescu, si a fost dizolvat Biroul organizației municipale PNL Rm. Valcea.
2. Prin Decizia BPJ al PNL Vâlcea a fost numit președinte interimar al Organizației municipale dl. deputat Laurențiu Cazan și un nou Birou de conducere interimar pana la organizarea de noi alegeri.
3. Persoanele care se erijează in reprezentanții Organizației municipale a PNL Rm. Valcea și care nu au nici o calitate în acest sens, unii nici măcar nu sunt membri PNL, aduc prin aceste acțiuni o atingere grava imaginii organizatiei nostre și ne rezervam dreptul de a lua toate masurile statutare și legale pentru a opri aceasta acțiune de denigrare a PNL și a liderilor sai.
4. PNL rămâne în continuare cea mai democratica formațiune politica din România însă trebuie sa înțelegem ca democrația trebuie manifestata în limitele statutare și legale.
Biroul de presa al PNL Vâlcea.

Articole asemănătoare

Ziua Europei

Postat de - 9 mai, 2024 0
FacebookTwitterÎn 1985, organismele europene au hotărât să declare data de 9 mai – când a fost adoptată Declarația Schuman (9…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *