A fost desemnat Staff-ul tehnic pentru SCM, sezonul 2021- 2022

534 0

Goran Kurtes, noul antrenor principal: “Publicul din Vâlcea este cel mai bun din România

 

A venit momentul ca cei de la SCM Râmnicu Vâlcea să dezvăluie staff-ul tehnic pentru noul sezon, 2021-2022. Probabil, fanii echipei abia așteptau.

În noul an competițional, colectivul tehnic va fi alcătuit din: Goran Kurtes (antrenor principal), Maria Rădoi (antrenor secund), Ildiko Kerekes Barbu (antrenor cu  portarii) și Aleksandar Tungunz (preparator fizic).

Modificări se produc și pe partea medicală. Daniel Oprea, maseurul echipei din ultimele sezoane, care a dorit să se retragă pentru moment, este copleșit de mulțumirile conducerii SCM. “Experiența maseurilor Oprea Daniel  și Andrei Bularga a fost foarte apreciată în rândul sportivelor, în special în momentele cele mai dificile, cand au trebuit să dispute multe jocuri într-o perioada de timp limitată, iar recuperarea unui sportiv în astfel de momente este foarte importantă”, transmit aceștia, pe pagina oficială a clubului.

Fost jucător în naționala Serbiei, Goran Kurtes a mai antrenat în Serbia sportivi precum Mladost Backi Jarak, Crvena Zvezda Mokrin, Crvenka Crvenka, Hikinda și Jugovic Kac, iar în România pe Tomis Constanța și CSM Ploiești. În sezonul trecut, sârbul a fost secund la echipa noastră.

Goran Kurtes, noul antrenor principal, a declarat următoarele : ”Îi mulțumesc lui Florin Pera pentru tot ce a făcut pentru club și pentru mine în perioada anterioară. Și îi urez mult succes și succes la noul lui club. Bineînțeles că vom continua pe același drum, deoarece scopul nostru este să fim în vârful handbalului românesc. Se știe că publicul din Vâlcea este cel mai bun din România și cât de mult iubește și susține echipa. Vom face tot posibilul să nu-i dezamăgim și să ne atingem obiectivele împreună. Pentru mine este o mare onoare și un privilegiu să lucrez la Vâlcea. Este și o mare provocare, cred în calitatea și caracterul echipei. Cu o familie mare, împreună cu conducerea și fanii, cu multă muncă și o atmosferă bună, putem spera la rezultate bune”.

Fostă mare jucătoare a Oltchimului și a naționalei, Mia Rădoi a mai antrenat Mureșul Tg.Mureș și naționala Italiei. A fost secund la SCM până în vara anului trecut și are la activ mai multe experiențe la grupe de junioare.

MIA Rădoi, antrenor secund, este încântată de revenirea in familia roș-albastră:

”Mă reîntorc la SCM după un an de pauză, sunt foarte fericită că voi lucra din nou cu sportive profesioniste. Îmi doresc să avem rezultate cât mai bune, să putem forma o echipă puternică, atât în teren, dar și ca staff și să jucăm din nou cu sala plină. În anul care a trecut, eu mi-am continuat activitatea la Centrul de Excelență și rezultatele se văd. Multe dintre fetele de la Centrul de Excelență au ajuns la echipe din prima ligă, sunt componente ale lotului de tineret, iar câteva vor continua la junioare 1. Sezonul care urmează îmi doresc din tot sufletul să fim din nou în primele trei echipe din campionat, să avem un drum cât mai lung în cupele europene, să revenim la normalitate și cel mai mult, îmi doresc sănătate pentru toți”

Ildiko Kerekes Barbu, antrenor cu portarii, va continua munca cu portarii de la echipa vâlceană. În plus, ea se va ocupa din acest an și de pregătirea portarilor de la naționala de senioare.

Va fi un nou sezon foarte dificil, toate echipele s-au întărit. Toată lumea își dorește ca Vâlcea să continue evoluțiile din ultimii ani. Ar fi un mare plus pentru echipă reîntoarcerea fanilor în tribune pentru că toți cunoaștem  dragostea și atașamentul suporterilor față de echipă”  spune ‘Shumy’.

Aleksandar Tunguz, noul preparator fizic, este un fost handbalist, ce vine după șase ani petrecuți  la echipa masculină sârbă,  Vojvodina Novi Sad:

“După o perioada de succes alaturi de fostul meu club, venirea la Râmnicu Vâlcea reprezintă o mare provocare. Vâlcea este un oras care are o tradiție cunoscută la nivel european. Sunt fericit ca am prilejul să lucrez aici și abia aștept să ma apuc de treabă. Sper să ne îndeplinim toate obiectivele”

C.R

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *