Primarul Alexandru Dediu a semnat contractul de finanţare cu Ministerul Dezvoltării pentru extinderea reţelei de gaze naturale la Păuşeşti Măglaşi

200 0

Proiectul privind extinderea reţelei de gaze naturale la Păuşeşti Măglaşi prinde tot mai mult contur. Zilele trecute, primarul Alexandru Dediu a semnat contractul de finanţare, în valoarea de 19 milioane lei. Reţeaua de gaze va fi extinsă pe 45 de străzi, pe o lungime de 22 de kilometri.

„Ne respectăm promisiunile! Zilele acestea, la Ministerul Dezvoltării au fost semnate 18 noi contracte de finanţare prin Programul Naţional de Investiţii «Anghel Saligny», în valoare de 300 de milioane de lei. Contractele respective privesc dezvoltarea locală: introducerea gazelor, a apei curente, a canalizării, modernizarea căilor rutiere etc. În acest cadru, primarul liberal al comunei vâlcene Păuşeşti-Măglaşi, domnul Dediu Alexandru-Dorel, a semnat pentru o finanţare în valoare de 19 milioane de lei, cu care se va extinde reţeaua de distribuţie a gazelor naturale în comună şi în satele aparţinătoare. Activitatea domnului Alexandru-Dorel Dediu în întocmirea, aprobarea si finanţarea proiectului de extindere a reţelei de gaze naturale este cu atât mai lăudabilă, astăzi, când, deşi nu va mai fi primarul comunei, a arătat că îşi respectă promisiunile făcute concetăţenilor. Ca preşedinte al PNL Vâlcea şi deputat în circumscripţia Vâlcea, îl felicit pe domnul primar Dediu pentru competenţa cu care şi-a realizat angajamentele. În acelaşi timp îi asigur de tot sprijinul meu şi aştept din partea aleşilor liberali acelaşi comportament responsabil şi devotat cetăţeanului. Pe toţi cetăţenii îi asigur că şi în viitor vom depune toate eforturile pentru bunăstarea lor”, a declarat deputatul Cristian Buican, preşedintele PNL Vâlcea.

sursa: arenavalceana.ro

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *