O opțiune fundamentală pentru victoria liberală

19 0
ℹ️ La Palatul Parlamentului, în prezența a peste 1.100 de delegați, a avut loc în data de 15 septembrie 2024 Consiliul Național al PNL.
Pe ordinea de zi a lucrărilor Consiliului s-au aflat puncte importante, atât pentru partidul nostru, cât și pentru patrie. S-a adoptat o Rezoluție pentru întărirea siguranței persoanelor, familiilor și comunităților, dându-se astfel expresie preocupării permanente a liberalilor pentru afirmarea deplină a comunităților și membrilor acestora. În absența siguranței propriei persoane, a familiei și a diverselor comunități, acestea nu se pot dezvolta.
ℹ️ A fost adoptată, de asemenea, o Rezoluție, de maximă importanță, de sprijinire și afirmare a culturii și identității naționale. O comunitate și o persoană care se simt în siguranță își afirmă în mod liber identitatea și cultura proprii. Dintotdeauna PNL a făcut din acestea chiar motto-ul Partidului „Prin noi înșine”. Numai cetățenii liberi, stăpâni pe identitatea, cultura și destinul lor sunt aceia care pot lucra cu succes pentru prosperitatea proprie și aceea a națiunii.
ℹ️ Aceste două Rezoluții au fost votate în unanimitate, așa cum a fost votat și cel de-al treilea punct, anume desemnarea președintelui PNL, domnul Nicolae-Ionel Ciucă, pentru a fi candidatul liberalilor la poziția de președinte al României. Numai alegând un președinte liberal al României vom avea sprijinul deplin – din poziția acestuia de moderator al puterilor în stat – pentru realizarea programului PNL de guvernare, centrat pe investiții, dezvoltare, creare de locuri de muncă și de bunăstare pentru toți.
ℹ️ Președintele PNL și al Senatului a participat la Consiliu întorcându-se chiar din zona tragediei de la Galați și, după ce a propus Consiliului un moment de reculegere în memoria victimelor sinistrului eveniment, s-a angajat în numele PNL că, din poziția de viitor președinte al României va colabora strâns cu guvernul pentru ca în viitor asemenea tragedii să nu se mai petreacă.
ℹ️ Printre cei peste 1.100 de delegați, la Consiliul Național al PNL au participat și 31 de reprezentanți ai liberalilor vâlceni – parlamentari, primari, viceprimari, consilieri județeni și membrii ai Biroului Politic Județean -, având în fruntea delegației pe președintele Cristian Buican, deputat și secretar al Camerei Deputaţilor. Delegații vâlceni au susținut în unanimitate hotărârile adoptate de Consiliul Național, văzând în ele, în special în desemnarea președintelui Nicolae Ionel Ciucă pentru poziția de candidat la președinția României, o garanție pentru succesul PNL în alegeri și pentru formarea unui guvern liberal spre propășirea țării și bunăstarea fiecăruia dintre noi.
Filiala PNL Vâlcea

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *