Într-o zi specială dedicată lecturii, un jandarm a făcut o vizită copiilor de la o grădiniță din municipiul Râmnicu Vâlcea.

195 0

Cu prilejul Zilei Naționale a Lecturii, acesta a acceptat invitația din partea conducerii Grădiniței cu Program Prelungit Ostroveni 1 și a făcut o bucurie copiilor, citindu-le o poveste.

Gestul jandarmului a fost unul emoționant pentru copiii din clasă, care au avut ocazia să asculte o poveste dintr-o altă perspectivă, în afara orelor obișnuite. Acesta a reușit să le capteze atenția și să îi inspire pe copii să își dezvolte pasiunea pentru lectură. Cu toții s-au simțit speciali și au apreciat timpul petrecut alături de jandarm.

Pentru colegul nostru, plutonier adjutant Daniel Avram, a fost un prilej de a-și arăta susținerea pentru educație și lectură, oferindu-le copiilor o lecție de altruism și implicare activă în comunitate.

Acest gest de implicare a fost apreciat de întreaga comunitate a grădiniței, care a văzut în acesta o modalitate de a încuraja dragostea pentru lectura si de a arăta copiilor că, indiferent de profesia pe care o au, adulții pot fi modele pozitive pentru ei.

Plutonier adjutant Avram Daniel : „Am fost impresionat de cât de pasionați erau copiii de lectură și de cât de multe întrebări interesante mi-au adresat despre munca mea în Jandarmerie. Sper că această vizită i-a inspirat și i-a încurajat să-și urmeze visurile.”

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *