Bărbat având asupra sa un cuțit, prins de jandarmi într-o stație de autobuz

256 0

Ieri, 11 iunie 2024, în jurul orei 17:00, un echipaj al Jandarmeriei Vâlcea, aflat în patrulare pe strada Calea lui Traian din cartierul 1 Mai, municipiul Râmnicu Vâlcea, a intervenit într-un incident care putea pune în pericol siguranța publică.

Jandarmii au observat un bărbat de 63 de ani, care avea asupra sa un cuțit, ținut în buzunarul de la spate al pantalonilor. Prezența acestuia într-o stație de autobuz, unde se aflau mai mulți cetățeni, a generat un sentiment de teamă și neliniște printre cei prezenți, observându-se reacții de disconfort și îngrijorare.

În timpul interacțiunii, bărbatul a explicat jandarmilor că achiziționase recent cuțitul de la persoane necunoscute și nu și-a dat seama că prezența sa cu acest obiect ar putea provoca panică sau ar putea pune în pericol siguranța publicului dacă ar fi urcat în autobuz.

Respectând procedurile legale, cuțitul a fost ridicat în vederea confiscării și predat, împreună cu documentația aferentă, Poliției Vâlcea pentru continuarea cercetărilor, în conformitate cu legislația în vigoare.

INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEȚEAN VÂLCEA

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *