Oltul Drăgoeşti continuă în Liga a V-a. S-a salvat în ultima etapă. Buneşti a terminat la egalitate partida cu Şuşani. „Moleşeală” a marcat două goluri pentru oaspeţi

124 0

Oltul Drăgoeşti a trăit periculos finalul de sezon. În penultima etapă din Liga a V-a a obţinut un punct din confruntarea cu CS Şuşani. Avea trei peste penultima clasată, AS Buneşti. În caz de egalitate de puncte, la final de campionat, buneştenii ar fi fost avantajaţi de rezultatele directe. Culoarul părea favorabil pentru trupa lui Adi Ancuţa, cu atât mai mult cu cât dragoeştenii au mai pierdut un punct din cele pe care le obţinuseră pe teren. În loc de egal, jocul cu Şuşani a fost omologat la „masa verde”, cu scorul de 0-3. AJF a constatat că Oltul nu a folosit în acest joc, pe toată durata meciului, un jucător Under 21. A început cu el, dar I-a înlocuit ulterior. Astfel, înaintea ultimei etape, între Drăgoeşti şi Buneşti mai era o diferenţă de doar două puncte. Sâmbătă, 8 iunie, în runda 30, Oltul a avut meci la Vlădeşti, cu AFC, din localitate, care a avut câteva absenţe notabile, pe Andrei Neagoe, Olaru, Claudiu Roşca. În ciuda acestora, gazdele au deschis scorul. A marcat Tudorache, din minutul 3. Oaspeții au egalat din penalty, în minutul 37. Din tabăra celor de Drăgoeşti s-a remarcat portarul, care a avut mai multe intervenţii salvatoare. Rezultatul final, de 1-1, ar fi fost negativ pentru oaspeţi dacă Buneşti s-ar fi impus la Şuşani. Nu s-a întâmplat, însă, acest lucru.

 

Confruntarea de la Mădulari s-a terminat la scorul de 4-4. Gazdele păreau favorite, au început jocul bine. Burtescu a marcat după doar 30 de secunde de la primul fluier. Oarecum din întâmplare. Portarul advers nu a avut reacţie şi s-a trezit cu mingea în poartă. Primarul din Şuşani, Costi Tudor, a majorat diferenţa în minutul 26. Pentru oaspeţi situaţia a devenit imposibilă, mai ales că juniorul s-a accidentat şi a stat minute bune pe margine, lăsându-şi echipa în inferioritate. De fapt, inferioritatea a fost dublă. Luci Dinu a protestat la o decizie a arbitrului asistent şi a primit două galbene, fiind eliminat din minutul 33. Apoi Alex Burtescu a realizat dubla şi a dus scorul la 3-0. Pe final de repriză, în minutul 43, s-a întrezărit o urmă de speranţă pentru buneşteni. „Moleşeală” (Nicu Mihai) a înscris dintr-un şut frumos, plasat şi a stabilit scorul pauzei: 3-1. Nesperat, în partea secundă, şi pe fondul schimbărilor produse în tabăra celor de la Şuşani, oaspeţii au avut reacţie. Adi Ancuţa a marcat pentru 3-2 şi a mai cerut acordarea unei lovituri de pedeapsă. A apărut, însă, o altă eliminare în tabăra sa. Şi Bardac a primit al doilea galben. În minutul 77 s-a făcut 4-2. Mario Popescu a punctat pentru gazde, care au avut ocazia să închidă jocul. Juniorul Bloţu a ratat un penalty. În minutul 90 s-a făcut 4-3. Ciora l-a servit pe Constantin Munteanu, care a avut de îndeplinit o simplă formalitate. În prelungirile partidei, „Moleşeală” a egalat, dintr-o lovitură de pedeapsă. Scorul final a fost, aşadar, 4-4. AS Buneşti şi Stejarul Vlădeşti sunt pe ultimele două locuri în Liga a V-a, retrogradabile.

sursa: arenavalceana.ro

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *