Polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică au acționat la data de 24 aprilie a.c., pe raza comunei Drăgoești, pentru depistarea persoanelor care pescuiesc ilegal.

518 0

ACȚIUNE PE LINIE DE PISCICULTURĂ

 

Polițiștii au depistat în flagrant delict, pe râul Olt, în zona Drăgoești, doi bărbați din localitățile Olanu și Orlești, care au folosit pentru pescuit o barcă și plase de tip plurifilament.

Astfel, asupra bărbaților a fost descoperită cantitatea de 23 de kg pește specia caras, 18 plase fir textil și plurifilament cu o lungime de peste 1300 de metri, bunurile fiind ridicate în vederea confiscării, împreună cu barca gonflabilă și autoutilitara care a fost folosită pentru transport.

Polițiștii au deschis un dosar penal, în care se efectuează cercetări pentru săvârșirea a 5 infracțiuni prevăzute de O.U.G. nr. 23/2008, privind pescuitul si acvacultura.

De asemenea, cei doi bărbați au fost sancționați contravențional pentru nerespectarea prevederilor Ordonanțelor Militare în vigoare.

Articole asemănătoare

Ziua mondială a poştei

Postat de - 9 octombrie, 2021 0
FacebookTwitterSărbătorită, anual, la 9 octombrie, Ziua mondială a poştei marchează înfiinţarea, în 1874, a Uniunii Generale a Poştelor, prin semnarea…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *