Mihail Neamțu s-a dezlănțuit la anunțul că lupta cu evazioniștii ține de siguranța națională
Nici nu am apucat bine să punem pe noul site al ziarului nostru articolul ”Domnule ministru Cîtu ne întoarcem la protocoale” , și încă un personaj important din istoria politicului românesc a luat atitudine. Băscălia că, lupta cu evazioniștii ține de siguranța naționala… trebuie să înceteze.

”M-am săturat să mai aud că lupta cu evazioniștii ține de siguranța națională. Dar lupta cu prostia de ce ține? Dar cu risipa? Dar cu abuzurile infinite ale Statului birocratic-administrativ la adresa cetățenilor liberi? Ni se tot spune, vezi Doamne, cât de ingrat e mediul de afaceri față de „mărinimosul” Fisc! Lăsați dădăceala, domnule Jupuitu’, dar și orele de dirigenție. Eu mă simt furat, zilnic, de Statul pe care alții, plini de zel și evlavie, pretind că-l reprezintă. Statul care îți ia bani pentru Sănătate și îți dă la schimb infecții nosocomiale. Statul care îți ia bani pentru educația copiilor și propulsează plagiatorii în post de Prim-Ministru.

Până la confiscarea averii tuturor celor condamnați pentru furt și fapte de corupție, de la Năstase la Voiculescu (trecând prin Cătălin Voicu, Hrebenciuc sau alți dinozauri ai tranziției), încetați creșterea de controale abuzive, taxe, impozite, dări, obligații. Ne-am săturat!

Nu ne mai dați lecții de patriotism fiscal când vă pitiți firmele prin Cipru iar dacă tot sunteți bărbați în căutare de fantome ce bântuie România, atunci vă rugăm să le căutați prin cimitirul politico-securistic al politicii dâmbovițene. Fantomele roșii care vorbesc de siguranța națională — ele au depopulat România, ele ne-au urâțit viața, ele au dijmuit contractele publice de miliarde… Fantomele roșii, alea cu conturi prin Elveția. Fantomele roșii, alea cu televiziuni de propagandă și rețele mafiote, subterane. Când ați făcut curățenie în acvariul rechinilor, inclusiv al corupției transfrontaliere, treceți apoi și la micul antreprenor român, adică la plevușcă.

Monetizați vă rog casele, mașinile și proprietățile hoților condamnați de Justiție și, după primul miliard pus într-un Fond Național pentru Educație, putem să vorbim despre Fantomas la Opera Bugetului!

Mulțumesc frumos. Acum merg să curăț strada, căci a nins frumos, ca în poveștile copilăriei…”
Așa că nu suntem singurii care nu ne lăsăm prostiți.(Curierul de Râmnic)

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *