Trendul coafurilor de iarnă

960 0

Dacă vrei să fii în trend în iarnă această, câteva sfaturi despre cum ar trebui să-ți porți părul nu îți vor strică. Părul este mai greu de întreținut în sezonul rece, iar coafurile pentru iarnă sunt o reală provocare pentru femei.

Însă întotdeauna poți aruncă o privire peste coafurile celor mai cunoscute vedete, pentru inspirație. Astăzi îți vom prezența 5 modalități în care îți poți purta părul iarnă, în funcție de coafurile aflate în trend în lumea vedetelor de peste ocean.

Coafuri pentru par scurt
Dacă ai părul scurt, nouă tunsoare a celebrei Zoe Kravitz va fi alegerea perfectă pentru un look de iarnă impecabil. O tunsoare îndrăzneață, de tip Pixie Cut poate fi alegerea perfectă.

În urmă noii tunsori, atunci când Zoe a urcat poză cu noul look pe Instagram, a primit peste 580.000 like-uri și 5000 de comentarii.

Dacă ai părul scurt și vrei să scapi de bătaia de cap dată de îngrijirea părului, iarnă această poți urmă același trend. O simplă tunsoare Pixie Cut va fi răspunsul potrivit pentru ține.

O altă coafură pentru par scurt este și cea aleasă de Kelly Rowland. Această a mizat pe o tunsoare bob.

Vedetă a ales să își păstreze totuși din lungimea firelor de par, acestea ajungându-i până la umăr. Poți alege să-ți lași și tu șuvițele până la umeri sau le poți scurtă și mai mult, pentru a că părul tău să fie mai ușor de întreținut.

Pentru un impact vizual puternic, alege un bob drept, nu o tunsoare în scări.

Coafuri pentru par mediu
Dacă eșți în căutarea unor coafuri de par mediu, Jennifer Lopez poate fi o sursă de inspirație. În această iarnă, Jennifer a ales un look aparte, cu multe bucle răzlețe, vopsite blond.

O astfel de coafură este extrem de ușor de întreținut, buclele fiind rezistente în timp. Astfel nu va mai trebui să îți ondulezi părul de fiecare dată când ieși din casă. Jennifer Lopez a ales să-și facă părul la celebrul hair stylist Chris Appleton.

Tu poți încerca un salon cunoscut din zona ta, pentru a-ți realiza o coafură asemănătoare, cu bucle de tip permanent, vopsite în culorile tale preferate.

Tot o coafură foarte frumoasă pentru par mediu a ales și Selena Gomez. Această a mizat pe stilul Shag. Acest stil este definit de tunsorile retro, cu breton. Pentru părul mediu, aceste tunsori sunt ideale.

Astfel de coafuri arată excepțional dacă părul are volum natural. Sunt la modă încă din anii ’90 și par să reziste cu brio, din ce în ce mai multe vedere alegându-le pentru sezonul rece.

Avantajul unei tunsori retro Shag în perioada de iarnă este faptul că poți în continuare acoperi capul cu o căciulă, fără să îți deranjezi părul. În cazul buclelor, spre exemplu, acest lucru ar fi dificil.

Însă în cazul tunsorii alese de Selena, poți purta cu siguranță orice tip de căciulă sau eșarfă în cap, pentru a te feri de frig, fără a-ți strică coafură.

Coafură pentru par lung
Dacă ai părul lung și dorești să îl păstrezi așa și pe perioada anotimpului rece, vei avea nevoie de îngrijire suplimentară pentru acesta.

Părul lung pe timp de iarnă poate fi un plus, pentru că acesta te protejează mai bine de frig, însă în același timp este și o provocare în ceea ce privește îngrijirea.

El se va usca mai greu de fiecare dată când îl speli și va avea nevoie de timp mai mult pentru a-l pieptăna. Poți alege totuși o coafură inspirată de la Karlie Kloss. Această a ales să-și poarte pe timp de iarnă părul într-o coadă de tip Flippy High Ponytail.

Această coafură este asemănătoare cu tipul clasic de coadă Ponytail, prinsă în centrul capului, însă în loc să fie lăsată pe spate, ea împarte părul pe ambele părți ale capului.

Astfel, întreg capul va fi protejat și părul poate fi mai ușor acoperit cu o eșarfă sau chiar cu o căciulă, fără că tu să fii deranjată.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *