Klaus a dat, Ludovic a luat, PSD a identificat o soluție

617 0

La doar două zile de la promulgarea, de către președintele Klaus Iohannis, a Legii privind dublarea alocațiilor pentru copii, Guvernul Orban a amânat, în ședința de joi, printr-o ordonanță de urgență (OUG), acordarea acestei majorări.

„Vom proroga termenul de intrare în vigoare până la primul moment când vom putea face rectificarea: după 1 iulie. (…) După primele 6 luni ale anului vom vedea cum evoluează economia. Vom crește alocațiilor cu cât ne permit resursele. Cum le vom crește, vom vedea”, a spus Orban.

Dacă vei mai fi la guvernare, spunem noi.

Solutia PSD este aceea a supraimpozitarii pensiilor speciale.”PSD este pentru tăierea pensiilor speciale, însă așa cum vrea PNL va fi doar o altă lege declarată neconstituțională. Pentru a face efectiv dreptate, pentru ca sumele să fie reduse, noi am inițiat legea supra-impozitării pensiilor speciale și am votat-o deja la Senat. PSD va vota supraimpozitarea pensiilor, cu excepția militarilor, întrucât aceștia își riscă viața în teatrele de operații. Până acum, PNL a venit doar cu minciuni. Se fac că fac, nedorind în realitate să schimbe nimic!” a declarat Marcel Ciolacu Președintele Camerei Deputaților.

Vom trăi și vom vedea. (Curierul de Ramnic)

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *