România are cele mai avantajoase oferte de internet la nivel global

859 0

Țară noastră este recunoscută la nivel global ca fiind una dintre liderii cu cel mai rapid internet din lume. Însă, că în orice altă regiune, locul în care locuiești și tipul conexiunii pot afecta calitatea internetului și a vitezei.

 

Cu toate acestea, chiar și în mediul rural, în zone extrem de izolate, România are în continuare acoperire și asta o poziționează printre țările cu cea mai avantajoasă oferta de internet.

 

Care sunt principalii jucători de pe piață de internet din România și care sunt ofertele lor?

În celem ai multe cazuri, dacă nu vom lua în calcul micii operatori locali, în România vom putea discuta doar de următoarele companii naționale care oferă servicii de internet: DIGI (RCS & RDS), Vodafone (și UPC), Orange și Telekom.

 

Ofertele acestor jucători sunt printre cele mai populare. Haideți să descoperim împreună avantajele acestora.

 

DIGI cel mai avantajos preț

În România poți fi conectat la internet pentru doar 17 lei lunar. Asta promite oferta DIGI Fiberlink Popular GPON sau EoC – prima oferind 299 MBps viteză de download, iar a două 45 MBps.

 

De asemenea, chiar și restul ofertelor DIGI sunt foarte avantajoase că preț. Poți apela la cele mai populare pachete de internet prin fibră optică: Fiberlink 100 – la 28 lei, Fiberlink 300 – la 30 lei sau Fiberlink 500 la 35 lei lunar. Prima oferta îți pune la dispoziție o viteză de 95Mbps, a două de 300Mbps iar a 3-a de 500 Mbps.

 

Ce alte oferte mai are DIGI în portofoliu?

Tot de la acest provider poți să alegi o rețea de internet incredibil de rapidă, cu o viteză de download de 940 Mbps și un upload de 450 Mbps, rețeaua Fiberlink  1000. Această îți va scoate din buzunar doar 40 lei lunar.

 

Prin comparație, ofertele Vodafone și UPC sunt mai scumpe, însă există și un avantaj, mai ales pentru cei nocturni. La abonamentul Vodafone Wi-Fi Acasă 16 – care oferă 50Mbps viteză pentru primii 100 GB consumați, între orele 00:00 și 08:00 traficul este nelimitat.

 

În plus, routerul pentru acest abonament este gratuit, pentru abonamentele încheiate pe minim 2 ani.

 

În ceea ce privește viteză, cea mai bună oferta a UPC este UPC Internet 500, care oferă 500 Mbps download și 25Mbps viteză de upload  + programele Sport GO și HBO GO – pentru suma de 49 ron lunar.

 

Pachete complete de televiziune + internet

Vodafone + UPC completează însă pachetele de internet, adăugând în oferte pachete interesante de TV.

 

Play Familia + Connec 500, spre exemplu, la doar 59 lei, îți oferă pe lângă pachetul de internet UPC Internet 500 și acces la 149 canale TV HD. Iar Play Maxim + Connect 500 îți oferă pentru 69 lei acces la același pachet de internet, dar și la 170 de canale TV.

 

Așadar, pentru o familie, aceste pachete sunt ideale.

Pachetele mai sus menționate oferă și 12 luni cadou NETFLIX.

 

Care sunt pachetele Orange?

Pachetele de internet Orange asigura un internet de calitate, 4G, cu o viteză de 355Mbps la descărcare și 47Mbps la upload, cu 80 GB sau 160GB și nelimitat noaptea. Primul pachet costă 12 euro, în timp ce al doilea costă 16 euro.

 

Ce oferă în plus acest pachet?

Pe lângă modem, care este inclus în preț, Orange oferă o modalitate de stocare a datelor în Cloud. Orange Cloud pune la dispoziție 10GB pentru abonamentul mic și 25 GB de stocare date în Cloud pentru cel mare.

 

De asemenea, Orange pune și el la dispoziție pachete complexe de net + TV: Pachet standard Orange Love – Home Net 500 + TV Explore sau Orange Love Premium cu abonamentul Home Net 1000 + TV Global. Primul este 38 lei, iar al doilea 48 lei.

 

Abonamentul Home Net 500 oferă o viteză de 480Mbps, iar cel de 1000, oferă o viteză de 940Mbps.  Dacă se dorește doar net, veți plăti pentru cele 2: 10 sau 12 euro pe luna, în funcție de pachet.

 

Net Nelimitat de la Telekom

Telekom vine cu o oferta atractivă pentru internet. Ei oferă net nelimitat, wi-fi smart, cu 150 Mbps download și cu un preț de 24 lei.

 

Așadar, această este o altă oferta extrem de atractivă. Însă în pachetele Telekom se mai regăsește și Internet L: 1000 Mbps download cu 8 euro lunar.

 

Din câte vedem mai sus, românii au de unde alege atunci când vine vorba despre pachete de internet. Asta arată încă odată că România este o țară cu o multitudine de oferte și cu un net de calitate, fiind printre lideri la nivel global în acest sector.

Articole asemănătoare

Calamități Vaideeni

Postat de - 1 august, 2020 0
FacebookTwitterCOMUNICAT DE PRESĂ În anul 2018, comuna Vaideeni a fost greu încercată din cauza inundațiilor. Inclusiv DJ 665 a fost…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *