Patru declarații incendiare ale ministrului Economiei

816 0

Declarațiile incendiare ale ministrului Economiei Virgil Popescu a pus pe jar întreaga zona de sud-est a Europei. Vă aducem la cunoștință câteva dintre acestea:

Este control la CE Oltenia. Vine și pe Platformă?

– ”Se desfășoară o inspecție a ministerului Finanțelor la CE Oltenia(…) Când prejudiciile vor fi confirmate de ANAF, va trebui să luăm măsuri ferme, cred că în 2-3 săptămâni. Dacă sunt persoane responsabile, le vom trage la răspundere. Vorbim de un ajutor de salvare de 1 miliard, în condițiile în care mai mult de jumătate sunt prejudicii. (…) Neregulile trebuie văzute, asta face acum ANAF. (…) În urma acelui raport vom lua toate măsurile și va urma o procedură de selecție pentru că expiră mandatele tuturor directorilor”

Gazul nostru,-extras de o companie românească

”Gaze – exploatarea din Marea Neagră: Surpriză neplăcută din partea BEI. Dacă mai stăm mult cu gazul din Marea Neagră, s-ar putea să nu mai aibă aceeași valoare pe care o are acum. Să scoatem gazul din Marea Neagră și să îl consumăm în special din România – în acest sens am abrogat Ordonanța 114, discutăm pe Legea Offshore. Sunt discuții cu liderii de grup (…) Dacă Exxon dorește să vândă participația, îmi doresc ca Romgaz – cotă parte din acest consorțiu care va prelua de la Exxon. E normal ca o parte din gazul de la Marea Neagră să fie extras de o companie românească. (…) Au fost discuții și cu alte companii, eu spun ce îmi doresc eu”.

BRUA e gata

”Cred că anul acesta va fi gata BRUA”

Chinezii, out!

”România dacă vrea securitate energetică va trebui să construiască reactoarele 3-4. Premierul Orban are dreptare (referitor la chinezi). (…) Ni se pare normal să facem investiții strategice cu parteneri din țările NATO. (…) O decizie nu e luată, când va fi luată va fi anunțată – e evaluarea acordului Nuclearelectrica cu partenerii chinezi. (…) Decizia trebuie luată anul acesta (…)”

Pentru mai multe detalii accesați linkul de mai jos.

https://economie.hotnews.ro/stiri-companii-23630283-ministrul-economiei-virgil-popescu-invitat-joi-ora-14-00-interviurile-hotnews-live.htm

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *