Gaze naturale la Bujoreni, o veste fantastică pentru locuitori

57 0

Așa cum am mai prezentat deja, Proiectul privind înființarea sistemului de distribuție a gazelor naturale în Bujoreni și extindere rețea la Călimănești, a fost recent declarat eligibil. 

Primarul comunei Bujoreni, Gheorghe Gîngu,a transmis locuitorilor vestea cea bună, legată de înființarea sistemului de distribuție a gazelor naturale.

 “După cum bine se știe, la sfârșitul anului 2020, Primăria Bujoreni și Primăria Călimănești s-au asociat în proiectul “Extindere rețea inteligentă de distribuție gaze naturale în orașul Călimănești și înființare sistem de distribuție gaze naturale în comuna Bujoreni”. Proiectul, depus pe POIM (Programul Național de Infrastructură Mare), este în valoare de peste 15 milioane de euro și a fost declarat ELIGIBIL de către Autoritatea de Management. De acum încolo lucrurile vor intra în linie dreaptă. Sigur, vom mai avea de făcut câteva clarificări și documente, însă acum avem certitudinea că investiția va fi realizată. Trebuie menționat totuși că lucrările începute împreună cu Distrigaz vor continua, iar acest proiect va asigura finanțarea pentru toată comuna Bujoreni.

         Pe această cale aș dori să aduc mulțumiri  domnului primar al orașului Călimănești, Florinel Constantinescu, dar și întregii echipe de proiect pentru tot efortul depus, un efort considerabil, care, în final, a fost răsplătit. Vă mulțumesc!”

C.R. 

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *