Vâlcea bate în Suedia și este în grafic pentru sferturile Ligii Campionilor : Savehof – SCM 17-23

900 0

Ați spune că suedezele nu sunt vreo mare echipa, dar, înainte de toate, haideți să subliniem clar și răspicat că Vâlcea a făcut un meci foarte bun la Savehof, în linia pozitivă din ultimele două săptămâni.

Gazdele au condus cu 3-2 , dar apoi handbalistele noastre au făcut legea pe teren, distantandu-se ușor-ușor. 3-5, 4-7, 6-10 , min. 20. A fost minutul în care Florentin Pera a părut nervos pe margine, a cerut time-out , „închideți jocul pe centru” , iar SCM a mai primit un singur gol până la pauză, cu portărița Batinovic în prim-plan. În acest răstimp, Liscevic a marcat la foc continuu, Samara și Trifunovic chiar au închis bine, așa că la pauză valcencele conduceau cu 15-7.

Nimic spectaculos în repriză secundă,  caracteristică fiind că s-a marcat puțîn.  Valcencele s-au relaxat,  Pera a simțit  , iar la următorul time-out a atras atenția jucatoarelor ” Felicitări pentru victorie, dar jucați până în ultima secundă ” . S-a terminat 23-17 pentru Vâlcea, o victorie normală având în vedere valoarea echipelor.

Să spunem un mare BRAVO tuturor pentru meciurile cu Krim și Savehof și să ne amintim că sâmbătă  vine Gyor la Vâlcea . Va fi un meci al marilor ambiții, dar și un moment al adevărului pentru handbalistele valcence.

Și visul de a juca sferturile de finală rămâne valabil, mai ales acum când SCM a urcat pe locul 4 în grupa , conform mai jos :

Articole asemănătoare

Revolta căpitanului!

Postat de - 9 februarie, 2021 0
FacebookTwitterMihai Macovei (35 de ani), liderul naționalei ”stejarilor”, se implică în scandalul care vizează stadionul Arcul de Triumf și ia…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *