Vâlcea bate în Suedia și este în grafic pentru sferturile Ligii Campionilor : Savehof – SCM 17-23

669 0

Ați spune că suedezele nu sunt vreo mare echipa, dar, înainte de toate, haideți să subliniem clar și răspicat că Vâlcea a făcut un meci foarte bun la Savehof, în linia pozitivă din ultimele două săptămâni.

Gazdele au condus cu 3-2 , dar apoi handbalistele noastre au făcut legea pe teren, distantandu-se ușor-ușor. 3-5, 4-7, 6-10 , min. 20. A fost minutul în care Florentin Pera a părut nervos pe margine, a cerut time-out , „închideți jocul pe centru” , iar SCM a mai primit un singur gol până la pauză, cu portărița Batinovic în prim-plan. În acest răstimp, Liscevic a marcat la foc continuu, Samara și Trifunovic chiar au închis bine, așa că la pauză valcencele conduceau cu 15-7.

Nimic spectaculos în repriză secundă,  caracteristică fiind că s-a marcat puțîn.  Valcencele s-au relaxat,  Pera a simțit  , iar la următorul time-out a atras atenția jucatoarelor ” Felicitări pentru victorie, dar jucați până în ultima secundă ” . S-a terminat 23-17 pentru Vâlcea, o victorie normală având în vedere valoarea echipelor.

Să spunem un mare BRAVO tuturor pentru meciurile cu Krim și Savehof și să ne amintim că sâmbătă  vine Gyor la Vâlcea . Va fi un meci al marilor ambiții, dar și un moment al adevărului pentru handbalistele valcence.

Și visul de a juca sferturile de finală rămâne valabil, mai ales acum când SCM a urcat pe locul 4 în grupa , conform mai jos :

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *