Vasile Cîtea, un nou mandat la conducerea boxului românesc

697 0

Vasile Cîtea a fost reconfirmat în funcția de președinte al Federației Române de Box. Cîtea a fost singurul candidat la această funcție și a fost ales cu unanimitate de voturi.

 El a fost reales cu unanimitate de voturi, 103, în cadrul Adunării Generale care a avut loc la Iași. Vasile Cîtea va conduce boxul românesc în următorii patru ani, el deținând funcția de președinte al FRB de la 14 ianuarie 2016.
Dacă la funcția de președinte a existat un singur candidat, pentru cele două posturi de vicepreședinte au candidat trei persoane: Bogdan Marinescu, Florin-Ioan Mulcuțan-Chiș și Silviu Vasile Mureșan.
Câștig de cauză au avut Bogdan Marinescu, ales cu 64 de voturi, și Silviu Vasile Mureșan, ales cu 58 de voturi.
Biroul Federal al FRB va fi format, în următorii patru ani, din: Titi Tudor (56 voturi), Adrian Lăcătuș (53 voturi), Samir Simion (67 voturi), Silviu Macovei (70 voturi), Ștefan Mosoiu (73 voturi), Gabriel Petrea (74 voturi) și Doru Gheorghiu (74 voturi). Titi Tudor și Adrian Lăcătuș sunt singurii membri care au făcut parte și din fostul Birou Federal.
„Îmi doresc ca noul Birou Federal să fie unul bun, coerent și care să ajute cu toate forțele boxul românesc. Sunt convins că oamenii care au fost aleși în acest Birou Federal au capacitatea de a scoate din anonimat acest sport. Îmi doresc foarte mult să fim uniți, pentru că numai așa putem să ne atingem obiectivele. Sper ca sportivii noștri să fie sănătoși iar antrenorii să își facă treaba cu seriozitate. Îi aștept pe toți cei care vor să se implice în boxul românesc să vină alături de noi” – Vasile Cîtea, președinte al FR Box.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *