30 de ani de liberalism in județul Vâlcea

1329 0

Vineri, 14 februarie 2020, în primitoarea sală a Teatrului Anton Pann, din Râmnicu Vâlcea, bună alegere, liberarii vâlceni au sărbătorit 30 de ani de existență și împliniri ale partidului lor.

Și i-au sărbatorit cu tot fastul, cu prezențe feminine încântătoare, cu mulți noi și vechi membri ai partidului, cu aduceri aminte din începuturile luptei lor, cu diplome și flori și, bineințeles, cu nelipsita fotografie de grup.

Au luat cuvântul membri marcanți ai partidului, foști și actuali, senatori sau invitați cu funcții de conducere ai altor filiale ale PNL.

Cuvântul definitoriu pentru activitatea de 30 de ani a filialei Valcea a PNL l-a avut Președintele ”cam demult în funcție” cum s-a autodefinit cu umor, Cristian Buican.

Un cuvânt amplu, dar la obiect, bine scris, bine interpretat. Pe pagina de youtube a ziarului Curierul de Râmnic îl găsiți filmat integral.

Un alt punct cu greutate al manifestării a fost dat de prezentarea cărții ”Cronica liberalismului vâlcean” scrisă de reputatul istoric, vâlcean și el, Sorin Oane. Sorin Oane a luat cuvântul după o amplă prezentare a lui Traian Dobrinescu și a omagiat din punct de vedere istoric, activitatea PNL Vâlcea. Pe pagina de youtube a ziarului Curierul de Râmnic veți găsi, de asemenea, cuvântul istoricului Sorin Oane. Click pe fotografie pentru vizionare.

 

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *