Au trecut două zile de când noua conducere a Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România, filiala Vâlcea, a fost aleasă, în cadrul Adunării Generale Extraordinare

446 0

Pentru că sunt multe lucruri de pus la punct, rapid, președintele UZPR VÂLCEA, Silviu Popescu, i-a convocat pe membrii Consiliului de Conducere – Dorel Constantinescu, Jana Sdreală, Daniela Ștefănescu și Petre Chichirdan.
,, Noua conducere UZPR Vâlcea îi invită pe toți jurnaliștii să se alăture acestei echipe,  pentru a lucra împreună pentru promovarea și apărarea drepturilor oamenilor din presa vâlceană, potrivit deontologiei jurnalistice”,  a punctat președintele Silviu Popescu.
Cum filiala trebuie să fie funcțională în cel mai scurt timp, s-au stabilit și detaliile organizatorice. Jurnaliștii care vor să devină membri UZPR trebuie să întocmească un dosar de candidat, care trebuie să cuprindă documentele ce atestă vechimea în presă, cazierul judiciar, dar și alte acte, care se găsesc pe site-ul UZPR.

Consiliul de Conducere al UZPR, filiala Vâlcea.
29 mai, 2023.

Articole asemănătoare

In Memoriam

Postat de - 6 noiembrie, 2021 0
FacebookTwitterDINESCU Gheorghe, al doilea copil din opt. Părinţi: Niculae şi Maria. 16.09.1936 Stoenesti, Vâlcea 06.11.2020 Râmnicu Vâlcea Soţia, Elena, decedată…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *