El e omul de fier: de șase ani e neînvins în ring!

702 0

Are 23 de ani și de șase nu îl mai bate nimeni în țară la categoria 81 kg. Pugilistul Andrei Arădoaie și-a trecut în palmares un nou titlu național și abia așteaptă să ajungă la Jocurile Olimpice.

Cristian Filip a făcut și el spectacol în ring și a devenit campion național la categoria 91 kg. Cei doi boxeri fac parte din lotul care va reprezenta România la turneul preolimpic de la Londra, din martie.

“De când am trecut la seniori am bătut pe toată lumea, nu mă las învins. Mi-aș dori să am concurență, asta m-ar ajuta. În țară mă mai bat doar antrenorul și tata, în rest nimeni” – Andrei Arădoaie, campion european U22 la box.

“E al 10-lea titlu național și al treilea la seniori. Sper să obțin și în afară, nu doar în țară. Podiumul național nu mă mai mulțumește în ultima vreme. Au fost meciuri bune la Iași, mai mult un examen, nu neapărat un obiectiv” – Cristian Filip, component al lotului național de box

Revederea cu rudele, la Tokyo

Andrei Arădoaie are un motiv în plus să se califice la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Posibilitatea revederii unui membru al familiei sale îl motivează și mai mult pe campionul european U22.

“Mă așteaptă verișoara mea acolo, stă în Tokyo, la cinci minute de satul olimpic. Și pentru asta trebuie să mă calific, ea a venit mai rar acasă și acum este rândul meu să o vizitez” – Andrei Arădoaie, campion european U22 la box.

Cristian Filip

Articole asemănătoare

O fată de milioane

Postat de - 9 noiembrie, 2020 0
FacebookTwitterLăcrămioara Perijoc, cea mai bună pugilistă din România, și-a fixat țintele pentru 2021: merge să cucerească medalia olimpică la Tokyo și…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *