PLUS Vâlcea și-a desemnat candidații la Primăria Râmnicu Vâlcea, Consiliul Local și Consiliul Județean! 

1235 0

Prin voturile membrilor și în urma evaluării interne, am ales candidații noștri pentru funcția de Primar al Municipiului Râmnicu Vâlcea, Președinte al Consiliului Județean Vâlcea, precum și candidații pentru Consiliul Local și Consiliul Județean 

Propunerile noastre sunt oameni noi în politică, iar competența și experiența profesională îi recomandă pentru a face parte din echipa implicată în administrarea județului și orașului în următorii patru ani. 

Mariana Nițu – Responsabil Fundraising BFJ PLUS Vâlcea – este economist, are 63 de ani, este administrator și director economic la MODA SÂRGUINȚA (MODAS) – Societate Cooperativă Meșteșugărească Râmnicu Vâlcea. 

Dorin Marian Pomană – Responsabil pentru Mediul Rural BFJ Vâlcea – a studiat Dreptul, are 43 de ani, în prezent este Area Sales Manager la TOPANEL PRODUCTION PANELS S.A., Râmnicu Vâlcea, România și Sales Manager la Antique Coffee SRL, Râmnicu Vâlcea, România. 

Constantin Ene – Președintele PLUS Vâlcea – este economist, are 52 de ani, iar funcția ocupată în prezent este Șef tură la S.C. CHIMCOMPLEX S.A. (din anul 1985). 

Dan Coman este inginer, are 52 de ani, iar funcția ocupata în prezent este Şef Sector Montat Apometre – S.C. APAVIL S.A. 

George Botoran – Trezorier BFJ PLUS Vâlcea – este economist, master BANCAS – Bănci și Asigurări, are 32 de ani, în prezent este administrator al S.C. TURBONEF SRL, industria metalurgică. 

Laurențiu Ciutacu este inginer, are 48 de ani, iar funcția ocupată în prezent este Șef tură HIDROELECTRICA S.A. Vâlcea 

Mihail Andrei Cismaru este economist, master în Administrarea Afacerilor în Turism și Industria Hotelieră, are 41 de ani, funcția ocupată în prezent este Project Manager – Camera de Comerț și Industrie Vâlcea, GRANT PLUS – Finanțare pentru startup-uri inovative. 

PLUS Vâlcea propune o echipă energică, formată din oameni diferiți, care și-au construit cariere solide în afara politicii și au înțeles că soluția nu este să aștepte să se schimbe ceva în administrația locală sau centrală, ci să fie ei parte a schimbării. 

Bunele intenții, o nouă viziune și dorința de a pune administrația publică locală în slujba cetățeanului și nu invers, reprezintă principalele atuuri ale echipelor propuse. 

După finalizarea negocierilor cu partenerii de la USR Vâlcea, Alianța USR PLUS Vâlcea va prezenta lista comună de candidați pentru alegerile locale din acest an. 

Consiliu Județean                                              Primărie Râmnicu Vâlcea

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *