Rotary Club Râmnicu Vâlcea donează Spitalului județean de Urgență un video laringoscop de ultimă generație

298 0

 

Acest video laringoscop asigura eliberarea facila a cailor respiratorii oferind imagine HD a cavitatii pe un ecran color de 3,5″ touch-screen. Functie foto si video, lame de unica folosinta pentru nou nascuti, copii, adulti, obezi si persoane cu probleme ale cailor respiratorii, acumulator incorporat.
 

Variante disponibile:

·         video laringoscop fara HDMI, fara WiFi

·         video laringoscop cu HDMI, fara WiFi

·         video laringoscop cu HDMI si WiFi

Lame disponibile:

·         lama M1 #1 – nou nascuti

·         lama M2 #2 – copii

·         lama M3 #3 – adulti

·         lama M3D #3 – persoane cu probleme ale cailor respiratorii

·         lama M4 #4 – adulti obezi

 

Rotary Club Râmnicu Vâlce donează Spitalului județean de Urgență Vâlcea un Video laringoscop de ultimă generație, extrem de util în examinarea pacienților, inclusiv a celor atinși de pandemia cu noul coronavirus. Aparatul asigură eliberarea facială a căilor respiratorii oferind o imagine de înasltă definiție a cavității pe un ecran color touch-screen. Cu ajutorul acestui instrument se pot obține filme și fotografii ale zonei explorate. Aparatul are în dotare lame de utilizare pentru nou-născuți, copii, adulți, obezi și persoane cu probleme ale căilor respiratorii.

Rotarienii vâlceni au dezvoltat în cei peste 25 de ani de activitate multe programe dedicate activității medicale din spitalele județene și locale, de la dotarea cu echipamente specifice și până la modernizarea unor secții medicale. Pandemia cu noul coronavirus este o provocare pentru personalul medical, în primul rând, în sprijinul căruia venim acum cu această contribuție tehnică. Suntem încrezători în profesionalismul corpului medical care acționează în instituțiile de profil din județul Vâlcea și încurajăm pe toți cei care pot contribui la reușita efortului de salvare a sănătății publice. (Bogdan PISTOL-președinte al RC Râmnicu Vâlcea 2019-2020)

 

Rotary Club Râmnicu Vâlcea donează Spitalului Județean de Urgență Vâlcea un Video laringoscop de ultimă generație, extrem de util în examinarea pacienților, inclusiv a celor atinși de pandemia cu noul coronavirus. Aparatul asigură eliberarea facială a căilor respiratorii oferind o imagine de înasltă definiție a cavității pe un ecran color touch-screen. Cu ajutorul acestui instrument se pot obține filme și fotografii ale zonei explorate. Aparatul are în dotare lame de utilizare pentru nou-născuți, copii, adulți, obezi și persoane cu probleme ale căilor respiratorii.

Rotarienii vâlceni au dezvoltat în cei peste 25 de ani de activitate multe programe dedicate activității medicale din spitalele județene și locale, de la dotarea cu echipamente specifice și până la modernizarea unor secții medicale. Pandemia cu noul coronavirus este o provocare pentru personalul medical, în primul rând, în sprijinul căruia venim acum cu această contribuție tehnică. Suntem încrezători în profesionalismul corpului medical care acționează în instituțiile de profil din județul Vâlcea și încurajăm pe toți cei care pot contribui la reușita efortului de salvare a sănătății publice.

 

 

Bogdan PISTOL

Președinte Rotary Râmnicu Vâlcea 2019-2020

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *