Deputatul Călin Bota: Certificatul de identitate sportiv se va putea obține și online

132 0

Deputatul Călin Bota a anunțat faptul că a votat proiectul de lege conform căruia Agenţia Naţională pentru Sport va fi obligată să pună la dispoziţia cetăţenilor o platformă de comunicare online prin care să se poată obţine certificatul de identitate sportiv sau radierea lui.

„Dovada înregistrării în Registrul sportiv va fi comunicată beneficiarului prin poştă, cu confirmare de primire, sau prin mijloace electronice, în termen de maximum 14 zile.

Pentru înregistrarea în Registrul sportiv prin mijloace electronice se utilizează semnătură pentru care există certificare calificată conform dispoziţiilor legale în vigoare.”, transmite Călin Bota, deputat PNL.

De asemenea, liberalul precizează că: „Proiectul mai prevede că prin hotărâre a autorităţilor deliberative ale administraţiei publice locale se pot aloca sume din bugetul local pentru premierea, în limita sumelor aprobate în bugetul unităţii administrativ-teritoriale, a performanţelor deosebite obţinute la competiţiile sportive interne şi internaţionale oficiale.”

Sursa: Facebook Călin Bota

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *