Se modernizează drumul către Frăsinei

918 0

De la domnul primar al primăriei Muereasca, Ion Ungureanu, aflăm că s-a încheiat contractul cu Ministerul Dezvoltării pentru drumul DJ 658, între DN-7, până la Mânăstirea Frăsinei. Adică, 13, 7 kilometri de drum județean, cu o destinație faimoasă:  Mânăstirea Frăsinei. Drumul va fi modernizat, în totalitate, prin implicarea Primăriei Muereasca, în calitate de autoritate locală și beneficiar. Ordonator de credit este Consiliul Județean Vâlcea, iar președintele CJ, domnul Constantin Rădulescu, în calitatea sa de ordonator de credite, s-a implicat foarte mult și foarte atent. In fine, lucrarea este finanțată de Guvernul României și presupune tot felul de lucrări, cum ar fi consolidări, lărgiri de carosabil, refacerea tuturor celor 6 poduri, din care 4 se demolează și se refac, de la zer0.

RAJDP, cu celebrul lui director, inginerul Vălimăreanu, și-a asumat această operă, ca manager de proiect.

Acum câteva zile, când am mers la Frăsinei, se lucra intens. Imi dau seama că drumul, o necesitate, va aduce modernitate în Muereasca. Ca un fapt inedit, la acest drum lucrează circa 15 muncitori din Nepal, ceea ce dă culoare unui sat românesc, de mare tradiție și extrem de conservator. ( Silviu Popescu )

Articole asemănătoare

Forever involved

Postat de - 9 august, 2020 0
FacebookTwitterSunt din generația ”decrețeilor” (în fine… cu vreo 3-4 luni mai mare). Generația crescută cu ”cheia de gât”, două ore…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *