A început producția primelor măști în România!

280 0

Ministrul Economiei Virgil Popescu, a făcut , pe pagina sa de Facebook, următorul anunț.

”Astăzi a început producția primelor măști în România! Cu toate ”motoarele” turate mergem înainte. S-a început instalarea utilajelor și testul de producție.

În scurt timp vor produce 150.000 de măști pe zi, iar din data de 15 aprilie se va ajunge la 500.000 de bucăți pe zi, respectiv, aproximativ 4 milioane de măști lunar. Le mulțumesc celor de la Techtex, membră a grupului Taparo, care produc materialul exterior al măștilor, primele două straturi, dar de acum și produsul finit.

Vom ajuta compania românească să investească în continuare pentru a produce și ultimul strat pentru măști tot în țara noastră. Pentru că în aceste zile de criză globală avem nevoie de propriile resurse pentru a-i proteja pe români, pe cei din prima linie. Împreună facem România bine”, a scris ministrul Popescu .

https://www.facebook.com/VirgilDPopescu/?__tn__=%2Cd%2CP R&eid=ARD_mWOvtmqsfweDDOlrUZJqwF3wagnzQfeskcIlKC36vs8m2-vFwEakDg-c_sCAiaHlHjjNt8BXyE-d

Așa, domnule ministru, să încurajăm producția internă, nu șmecherii care aduc maști la preț de speculă.

Curierul de Râmnic

Articole asemănătoare

Reorganizarea ANAF în impas?

Postat de - 12 februarie, 2020 0
FacebookTwitterConsiliul Legislativ a avizat negativ proiectul de ordonanta de urgenta privind unele masuri pentru imbunatatirea si reorganizarea activitatii Agentiei Nationale…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *