Liberalii vâlceni urează: La Mulți Ani, România!

437 0

Astăzi, 1 Decembrie 2022, Ziua Națională a României care marchează Marea Unire de la 1918 a fost sărbătorită peste tot în țară și nu numai. În capitală, Președintele Klaus Iohannis și Premierul liberal, Nicolae Ciucă, împreună cu alte autorități și invitați, au primit parada militară și au depus coroane de flori în amintirea jertfelor strămoșești pe care s-a construit România Mare.

Liberalii vâlceni – în frunte cu Președintele Filialei, profesor Cristian Buican, și cu ceilalți doi parlamentari, Laurențiu Cazan, deputat, și Claudia Mihaela Banu, senator, însoțiți de consilieri județeni, primari și consilieri locali – și-au exprimat recunoștința pentru jertfele înaintașilor și au omagiat Ziua Națională a României, participând la numeroase evenimente în localități din întregul județ. Astfel, la Râmnicu Vâlcea, aleșii liberali au depus coroane la Monumentul Independenței și au participat la primirea paradei militare; coroane în amintirea eroilor neamului au mai depus reprezentații liberalilor la Băile Govora, la Drăgășani, la Bălcești și în alte localități ale județului. 

O mențiune specială trebuie făcută pentru participarea celor trei parlamentari liberali și aleșilor locali ai Partidului Național Liberal la sărbătorirea Zilei Naționale a României de la Berbești unde această sărbătoare a avut loc pentru prima dată; s-au depus coroane de flori la monumetul eroilor și în duh românesc s-a interpretat muzică populară ca expresie a bucuriei românilor care își sărbătoresc ziua. 

Ziua națională este una a mândriei și a demnității, a bucuriei pentru fiecare român; o zi în care spunem: La Mulți Ani, România! La Mulți Ani, români!

Filiala PNL Vâlcea

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *