Biroul Filialei Județene Plus Vâlcea a decis să suspende acțiunile cu obiectiv de capitalizare a imaginii politice

930 0

Echipa Filialei PLUS Vâlcea a decis să suspende acțiunile cu obiectiv de capitalizare a imaginii politice și să se concentreze pe acțiuni pentru cetățeni!

 

Trăim vremuri pline de incertitudine și ne confruntăm cu o situație care a generat, în afară de riscul asupra sănătății, nenumărate alte situații conexe ce afectează toate categoriile sociale și profesionale.

Aceste situații necesită măsuri urgente, o implicare intensă a autorităților, resurse financiare și umane substanțiale.

Echipa Filialei PLUS Vâlcea a decis ca, până depășim aceste momente critice, să suspende acțiunile cu obiectiv de capitalizare a imaginii politice și să se concentreze pe acțiuni pentru cetățeni, sens în care ne-am oferit sprijinul autorităților publice locale – Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea, Primăria Orașului Băile Govora, Primaria Municipiului Drăgășani, Consiliul Judeţean Vâlcea, Instituţia Prefectului – Judeţul Vâlcea.

Știm că aceste zile sunt foarte agitate și timpul este limitat, de aceea ne-am dorit ca autoritățile să ne contacteze pentru a maximiza, împreună, efectul acțiunilor de ajutor.

Vrem și putem ajuta, colegii noștri sunt implicați în acțiuni de voluntariat și de identificare a unor solutii pentru a acoperi necesarul de aparatura medicală si echipamente de protecție, am constituit deja un grup de lucru și lucrăm la măsuri și proiecte pe care le putem implementa pentru a veni în ajutorul vecinilor noștri și al autorităților locale.

În aceste momente, dorința de a ajuta comunitatea, solidaritatea și implicarea tuturor vor face diferența, diferență ce se va traduce în vieți salvate și capacitatea de a ne reveni mai repede din punct de vedere economic.

Haideți alături de noi! Împreună suntem mai puternici! Totul va fi bine!

Biroul Filialei Județene PLUS Vâlcea

Articole asemănătoare

O afacere istorică

Postat de - 7 august, 2020 0
FacebookTwitterFamilia comunității europene a convenit asupra finanțării, printr-un împrumut comun, pentru a reface economiile.  A fost nevoie de un asemenea…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *