La nivelul județului Vâlcea, în cursul zilei de ieri a fost confirmat al treilea caz  de infecție cu COVID – 19 la personalul medico-sanitar din județ

543 0

CENTRUL JUDEȚEAN DE COORDONARE ȘI CONDUCERE A INTERVENȚIEI 

BULETIN INFORMATIV

 

Ultimul  caz confirmat face parte din personalul medical din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vâlcea, secția Boli Infecțioase.

DSP Vâlcea  a declanșat o ancheta epidemiologică pentru stabilirea contacților. Au fost recoltate un număr de 19 probe de la personalul medico-sanitar și auxiliar al secției pentru care se așteaptă rezultatele.

Dintre cele 21 de persoane confirmate în judetul Vâlcea, șapte au fost declarate vindecate și externate, una a decedat,  13  sunt internate în unitati sanitare din judetul Valcea si alt județ.

Potrivit reprezentanților Spitalului Județean, starea pacienților internați în Vâlcea este următoarea:

  • 4 pacienți sunt asimptomatici;
  •  5 pacienți prezintă forme ușoare ale bolii;
  • 3 pacienți prezintă forme medii ale bolii.

 

Starea tuturor pacienților este staționară. În acest moment, niciun pacient diagnosticat pozitiv cu COVID-19 nu este internat în secția de ATI a Spitalului Județean de Urgență Vâlcea.

Articole asemănătoare

Sfânta Muceniță Filofteia

Postat de - 7 decembrie, 2021 0
FacebookTwitterSărbătorită a doua zi după Sfântul Nicolae, la 7 decembrie, Muceniţa Filofteia este considerată ocrotitoarea copiilor şi a tinerilor pe…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *