Cursuri online fata in fata pentru copii si adulti la Shakespeare School

945 0

Stim ca situatia cauzata de pandemie provoaca ingrijorare in aceasta perioada dar, in acelasi timp, vestea buna este ca aveti mai mult timp la dispozitie pentru studiu si dezvoltare personala.

Shakespeare School este alaturi de voi, preocupat sa va ofere experienta online a unor cursuri premium de limba engleza pentru copii, adolescenti si adulti, ca urmare a cererii masive primite in ultimele saptamani, din intreaga tara.

Va invitam sa deveniti membri ai comunitatii online Shakespeare School, in care copiii, adolescentii si adultii invata engleza SMART de acasa, indiferent de locatia in care se afla.

In acest sens, am pregatit o oferta speciala de cursuri de vara online fata in fata pentru voi, care se vor desfasura pe platforma ZOOM, usor accesibila si interactiva. Regasiti oferta detaliata mai jos:

La Shakespeare School, transformam provocarile din contextul actual in SOLUTII SMART in limba engleza pentru voi.

Vocea cursantilor

 

Ce spun parintii din comunitatea Shakespeare School

“Ati mentinut calitatea cursurilor si atentia fata de nevoile copiilor.”


„Ati reusit sa va ridicati la standarde occidentale prin masura luata cu predarea cursurilor online prin ZOOM.”


“Copiii sunt entuziasmati pentru ca le place tehnologia si urmeaza cu placere aceste cursuri. De asemenea, apreciem profesionalismul profesorilor si modul in care reusesc sa mentina atentia copiilor de la distanta.”


Avantajele cursurilor online

  • Poti invata limba engleza de oriunde ai fi si indiferent de nivelul la care te afli.
  • Beneficiezi de feedback direct, oferit instant de cei mai buni profesori.
  • Ai sansa de a interactiona cu profesorul si cu ceilalti participanti la curs, de a lucra individual, in perechi sau in grupuri mici.
  • Cursurile vor avea loc pe platforma ZOOM, interactiva si usor accesibila, la care te poti conecta in doar cateva secunde de pe telefon, laptop sau tableta.
  • Conferinta video pe platforma Zoom permite proiectarea clipurilor video/audio, partajarea documentelor pe ecran, schimbul de pareri prin intermediul rubricii de Chat, lucru colaborativ cu ajutorul instrumentelor de notare pe ecran, discutii si activitati in perechi sau grupuri in cadrul breakout rooms.

De ce Shakespeare School

  • In cei peste 18 ani de activitate, peste 25.000 de cursanti au trecut pragul Shakespeare School, cel mai bun centru de pregatire pentru examenele Cambridge din Romania.

  • Shakespeare School a primit in 2020 titulatura Gold Preparation Centre, ca recunoastere a performantei obtinute in pregatirea cursantilor pentru examenele Cambridge.

  • Reusim in fiecare an sa obtinem peste 97% rata de satisfactie in randul parintilor, pentru serviciile oferite. Atributele pe care acestia le considera esentiale in relatia cu noi sunt urmatoarele: ”susținem performanta”, ”evoluam continuu”, ”suntem deschisi la comunicare”, ”facem totul cu pasiune” și ”incurajam creativitatea”.

  • In echipa Shakespeare School sunt profesori de top, entuziasti, dinamici si foarte bine pregatiti, care au experienta dovedita in predarea limbii engleze.

Incepand cu luna mai, vom organiza lectii demo gratuite in fiecare saptamana, pentru ca voi sa aveti sansa de a trai experienta cursurilor online la Shakespeare School!
Cursurile online pentru copii, adolescenti si adulti se vor desfasura in perioada iunie-august. Va rugam sa cititi mereu mesajele noastre si urmariti-ne in Social Media intrucat vom reveni cu detalii privind programul de desfasurare a lectiilor demo in curand!

 

Pentru informatii suplimentare, ne puteti contacta folosind aceste date:

Telefon:
0752 120 778
0741 120 148
0755 132 228

Email:
contact@shakespeare-school.ro

Facebook:
facebook.com/shakespeareschool/

Articole asemănătoare

Informare IPJ Vâlcea

Postat de - 18 martie, 2020 0
FacebookTwitterÎn contextul riscului de răspândire a infecţiei cu Coronavirus COVID-19, vă informăm că activităţile de audienţă la nivelul INSPECTORATULUI DE…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *