ÎPS Teodosie, discurs aplaudat la slujbă

643 0

ÎPS Teodosie, discurs aplaudat la slujbă: Iată! Au venit cei din presă să mă vadă că împărtășesc! Ați venit degeaba, copiii s-au împărtășit înainte și tot vom împărtăși

ÎPS Teodosie a avut un răspuns extrem de plăcut credincioșilor prezenți la Sfânta Liturghie oficiată duminică de Arhiepiscopul Constanței pentru ziariștii prezenți la fața locului. Acesta le-a transmis că au venit degeaba să-l „prindă” când împărtășește oamenii, pentru că a făcut-o deja. El a mai precizat că în Potir se află Dumnezeu, care nu îmbolnăvește, scrie www.activenews.ro, preluat de Romanian Global News.

ÎPS Teodosie s-a referit, desigur, la faptul că a fost filmat în timp ce Împărtășea copii, sâmbătă, lucru ce a stârnit mânia unei părți a presei anticreștine din România.

„Iată! Au venit cei din presă să mă vadă că împărtășesc! Ați venit degeaba, s-au împărtășit copiii! Și s-au împărtășit în biserică. Și tot se vor împărtăși. Pentru că cel mai sfânt lucru este socotit acum ca o osândă, ca lucrul cel mai rău.
Așa înțelegem proorocia Sfântului Prooroc Daniil: când va veni urâciunea pustiirii, cine va sta la locul cel sfânt, când citește să și înțeleagă.
Noi trebui să înțelegem că fără Hristos nu avem nicio valoare. Hristos ne dă nouă valoare, Hristos a adus de la întuneric la lumină femeia samarineancă. De-aceea, luați aminte, în sfântul Potir este Hristos, Dumnezeu nu se îmbolnăvește niciodată și nu îmbolnăvește pe nimeni”, a spus el în aplauzele asistenței.

Romanian Global News

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *