Prefectul Tiberiu Costea și subprefectul Sebastian Fârtat mulțumesc locuitorilor din Râmnicul Vâlcea

684 0

Reprezentanții Guvernului în Vâlcea, domnul prefect Tiberiu Costea și domnul subprefect Sebastian Fârtat, transmit mulțumiri tuturor cetățenilor județului pentru modul responsabil în care s-au comportat în cele două luni de stare de urgență, motiv pentru care numărul de cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2 la nivelul județului este în prezent redus.

 

Județul Vâlcea ocupă în momentul de față locul al doilea la nivel național, cu un număr relativ mic de cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus – sub 30. Este în mare parte meritul dumneavoastră, al cetățenilor care ați înțeles să fiți responsabili și să respectați măsurile dispuse în această perioadă pentru a proteja sănătatea noastră, a tuturor. Vă mulțumesc personal, dar și din partea instituției pe care o reprezint, pentru că ați înțeles că limitarea răspândirii acestui virus depinde în mare parte de modul fiecăruia dintre noi de a ne comporta și de a acționa în astfel de situații critice”, a transmis prefectul Tiberiu Costea.

 

Cei doi reprezentanți ai Guvernului în Vâlcea atenționează însă că este la fel de important ca cetățenii să rămână precauți și să se comporte responsabil și pe perioada stării de alertă, care a fost decretată în România din data de 15 mai a.c.

 

Epidemia de COVID-19 nu a trecut la ridicarea stării de urgență. Pericolul de infectare rămâne mare. De aceea, fac apel la cetățeni să fie în continuare prudenți și să respecte cu strictețe măsurile dispuse pentru această perioadă de stare de alertă, în special purtarea măștilor în spațiile publice închise, o igienă riguroasă a mâinilor, păstrarea în continuare a distanțării sociale și evitarea aglomerației. Sunt reguli care ne pot feri pe toți de îmbolnăvire și care ajută autoritățile să țină sub control răspândirea bolii. Țin să le mulțumesc în mod deosebit tuturor cadrelor medicale care, în cele două luni de stare de urgență, au făcut eforturi uriașe pentru limitarea îmbolnăvirilor și pentru tratarea în mod cât mai eficient a persoanelor bolnave”, a adăugat subprefectul Sebastian Fârtat.

 

Până acum, conform datelor Direcției de Sănătate Publică, pe teritoriul județului Vâlcea,  au fost confirmate 27 de cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2.

 

Râmnicu Vâlcea, 19 mai 2020

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *