Atenție mare la ce vizionați

553 0

Lyn Cantor, președinta Sandvine a declarat că pandemia de COVID-19 a afectat considerabil utilizarea rețelelor în lumea întreagă, numeroși operatori înregistrând o creștere de 100% a volumului de trafic, în special din cauza deplasării activităților către companii și educație pe rețelele destinate consumatorilor.

Iată câteva concluzii din raport : traficul a crescut cu aproape 40% în întreaga lume între 1 februarie și 19 aprilie; YouTube domină traficul de internet cu peste 15% din întregul trafic de pe rețele; Netflix reprezintă peste 11% din volumul total de trafic de pe rețele; categoriile video jocuri și rețele sociale reprezintă peste 80% din tot traficul de pe internet, ceea ce arată importanța lor ca divertisment pentru consumatori în perioada izolării la domiciliu; cele patru principale servicii de streaming video OTT cu plată  se află în Top 10 în SUA: Netflix, Amazon Prime, Hulu și Disney+(sursa Dom Profesor).

Iata cum statul în casă deschide mintea unor utilizatori și o închide pe a altora. Iar YouTube este în frunte pentru că acolo există foarte multe canale care pur și simplu mint. Iar YouTube cenzureaza lucruri care nu sunt, chipurile, ”politic corect”, antiCovid, etc.și lasă libere canale care lansează informații mincinoase. De exemplu, minciuna cu dronele lui Mircea cel Bătrân. Și ce trafic face minciuna!

Mult timp YouTube a cenzurat canalul X22Report, pentru țările din Uniunea Europeană. Acest canal X22Report este un canal care oferă informații reale despre viața politică a Statelor Unite, alta decât cea prezentată de mainstream media. Adica alta decât presa platită cu bani grei de către cei mai bogați oameni ai lumii, pentru îndobitocirea celor mulți.

Sfatul nostru este, deschideți bine ochii și ”nu plecați dupa fentă”

Curierul de Râmnic

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *