Proteste și în Spania

93 0

Madridul a fost invadat sâmbătă de mii de mașini și motociclete, ca parte a unui protest național împotriva regulilor de carantină.Măsurile dure de carantină au fost impuse începând cu 14 martie și de curând a început relaxarea, însă Madridul și Barcelona au rămas la aceleași reguli, fiind cele mai grav afectate comunități, scrie BBC.
Partidul conservator de dreapta din Spania, Vox, a organizat sâmbătă proteste la nivel național, cerând demisia premierului socialist, Pedro Sanchez, pentru modul în care a gestionat pandemia de coronavirus.

Instanțele au permis susținătorilor Vox să formeze coloane de mașini, fără a-și părăsi automobilele, prin principalele orașe ale Spaniei.

Romanian Global News

Articole asemănătoare

Strigăt de disperare al Spitalului Județean de Urgență Vâlcea

Postat de - 7 aprilie, 2020 0
FacebookTwitterSpitalul Județean de Urgență Vâlcea transmite pe această cale o solicitare către toate autoritățile locale ale județului Vâlcea în vederea sprijinirii unității medicale în achiziția de echipamente de protecție pentru cadrele medicale care își desfășoară activitatea în această unitate. La sfârșitul săptămânii trecute CN Unifarm SĂ a achizitonat 200.000 măști protecție FFP 2, măști ce au fost repartizate în vederea ACHIZIȚIONĂRII de către structurile implicate în prevenirea și tratarea infecțiilor cu SARS…

Calamități Vaideeni

Postat de - 1 august, 2020 0
FacebookTwitterCOMUNICAT DE PRESĂ În anul 2018, comuna Vaideeni a fost greu încercată din cauza inundațiilor. Inclusiv DJ 665 a fost…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *