VIDEO Curierul de Râmnic | “Bucuriile muzicii” la “Arenele Traian”

978 0

Un adevărat regal de muzică bună la care Curierul de Râmnic a participat în seara zilei de 8 iunie, la “Arenele Traian”, spectacol organizat de Primăria Râmnicu Vâlcea și Filarmonica din Vâlcea.

Concertul a fost susținut de Orchestra Simfonică a Filarmonicii  “Ion Dumitrescu” din Vâlcea în cadrul celei de-a 25-a Stagiuni Aniversare. Am văzut  un public numeros, de toate vârstele, care aștepta de ceva timp să vadă și să asculte muzică de calitate.

Domnul Florin Totan, dirijor al orchestrei ne-a prezentat cu cuvinte deosebite diferitele partituri care au fost susținute în cadrul show-ului simfonic “Bucuriile muzicii”.

Dintre compozitorii ale căror lucrări le-am ascultat cu mare plăcere amintim: Mozart, Beethoven, Grieg, Bizet, Brahms, Ivanovici, Dumitrescu și Strauss.

A fost o atmosfera minunată, susținută de multe aplauze și bis-uri, ale tuturor celor care așteaptă cu mare interes să participe  la următoarele concerte și spectacole ale Orchestrei Simfonice a Filarmonicii din Vâlcea.

Corina Enache (Curierul de Râmnic)

Pe pagina ziarului nostru puteți urmării și:

https://www.youtube.com/channel/UCk7bwH64kKt2rB8zqtPdYMw

Articole asemănătoare

Pictorul Ion Țuculescu

Postat de - 28 iulie, 2021 0
FacebookTwitterIon Țuculescu s-a născut la Craiova, la 19 mai 1910. Artistul și-a descoperit vocația artistică mult mai târziu. Urmează studiile…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *