VIDEO Curierul de Râmnic | Râmnicu Vâlcea, un oraș nedefinit. Conferința de presă la PNL Vâlcea.

593 0

Ziariștii au fost primiți cu simpatie, de altfel, în sediul PNL, erau mai mulți ziaristi, decât gazde.  Conferința de presă a fost deschisa de către senatorul Romulus Bulacu, ușor emoționat. Domnia sa a trecut în revistă realizarile guvernului Orban, în perioada de pandemie și după, cu accent pe măsurile economice, care vor veni în sprijinul salariaților români. Domnul Bulacu s-a referit, de asemenea, la cele câteva sute de români sosiți acasa din diaspora, cărora Guvernul le-a rezervat măsuri de ajutorare, o premieră. Domnul Romulus Bulacu a vorbit și despre IMM invest. A răspuns la toate întrebarile legate de IMM invest, perspectivele Romaniei, relansarea economică și ”combaterea în continuare a acestei pandemii care a cuprins România”. Despre domnul Buican, senatorul Romulus Bulacu a spus că este cel mai potrivit candidat pentru Președenția Consiliului Județean.

Senatorul Bulacu a expus pe larg facilitățile fiscale acordate angajatorilor care încep reangajerile în această perioadă. Facilități menite să diminueze șomajul care a ajuns la cote alarmante și a a expus, pe larg, investițiile deja efectuate de guvern, în principal, în domeniul sanitar , deschiderea de șantiere în domeniul marii infrastructuri, drumuri regionale, mari spitale regionale. ”Guvernul actual este foarte responsabil în măsurile pe care le ia.”  A întărit Romulus Bulacu.

A urmat Virgil Pîrvulescu, candidatul PNL pentru primăria Râmnicului. S-a discutat despre o zona economică și turistică în care trebuie bagați mulți bani.

O jurnalistă l-a întrebat direct : cum ati caracteriza într-un cuvânt, orasul? Virgil Pîrvulescu: Orasul în care eu vreau să-mi continui viața, în care copii mei să se întoarcă, iar nepoții mei să fie fericiți că noi, cei din ziua de astăzi, nu am stat pasivi la această nedezvoltare a orașului. Putem să spunem despre Râmnicu Vâlcea că este un ora, în acest moment, nedefinit. Nici economic, nici turistic și sub nici o altă formă. Ne trebuie o strategie pe care toate forțele de la nivelul orașului Râmnicu Vâlcea să o îmbrățișeze. Când vorbim de o strategie, vorbim de 10 ani.”

Deocamdată, domnul Pîrvulescu e la nivel de inițiativă cetățenească, nu a intrat încă în campanie electorala și beneficiază de tot sprijinul domnului Buican. Împreună cu care a rezolvat problema oamenilor relocați de la Ocnele Mari.

Singura sursă de finanțare pentru viitor o reprezintă Fondurile Europene, dar să vrem să le accesăm?” a mai spus domnul Virgil Pîrvulescu, criticând astfel faptul că acestea nu sunt accesate decât foarte timid, motivul se cunoaște.

Curierul de Râmnic

Puteți urmări pe Youtube/curierul de ramnic, atăt discursurile celor doi politicieni, cât și întrebările ziariștilor, deloc commode. Linkurile, aici:

Articole asemănătoare

Guvernarea în cifre oficiale

Postat de - 16 august, 2020 0
FacebookTwitterGuvernul liberal continuă să facă investiții în infrastructura de la nivel local. Săptămâna aceasta, 10 august 2020, și săptămâna trecută,…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *