”În fața unei boli ești precaut sau prost”

621 0

Vedeți dacă ați început să stați mai mult la București? Cum se ia limbajul dâmbovițean, după numai o jumatate de oră, în centrul Bucureștiului?

Președintele Klaus Iohannis a susținut că politicienii care se opun prelungirii stării de alertă fug după voturi, comentând că ”în fața unei boli ești precaut sau prost”.

Cităm din discursul Președintelui: ”Guvernul a luat cele mai bune măsuri. Fără aceste măsuri, am fi avut milioane de decese, o spune un studiu de la Londra.”

Domnului Președinte nu i s-a spus, de către cine-i scrie discursurile, că acel studiu de la Londra este un fals dovedit și că institutul respectiv a primit mari finanțări de la Big Pharma pentru a-și vinde vaccinurile și pentru a măslui datele?

Sursa dânsului de informații este cea mai proastă în acest caz. Dacă s-ar fi informat de la BND-ul german ar fi văzut că datele stau tocmai invers.

”Am văzut că sunt unii politicieni care fug după voturi și spun să vină specialiștii cu dovezi. Ce fel de dovezi așteaptă ei altele decât cele comunicate zilnic, virusul este între noi. În fața unei boli ești precaut sau ești prost”, a conchis șeful statului.

Să stiți că mai sunt și alți specialiști decât Tătaru și Arafat. Și care sunt tobă de carte și spun exact invers decât cei de mai sus.

Domnule Președinte, nu vă scuzați că nu ați jignit pe nimeni. Nouă ne place că ați încercat să folosiți limbajul nostru. Încercați în direct și o înjurătură. Așa deveniți și dumneavoastră mai pamântean.

Curierul de Râmnic

Articole asemănătoare

Sprijinim Valea Jiului

Postat de - 13 ianuarie, 2020 0
FacebookTwitterSiegfried Mureșan: Vom cere ca viitorul Pact Ecologic European să sprijine cu prioritate regiunile miniere precum Valea Jiului Deputatul european…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *