Pe surse, comisarii structurilor Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului au început o amplă acțiune de verificare a unităților de reparații auto din toată țara

453 0

Pe surse, comisarii structurilor Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului au început o amplă acțiune de verificare a unităților de reparații auto din toată țara.

Stirea suscintă interes deoarece arată foamea marilor service-uri.

Micile service-uri nu măresc prețurile. Dimpotrivă.

În general, în micile service-uri lucrează meșteri ultrapricepuți, unii dintre ei făcând asta cu o pasiune fără margini. Și nu vor să se angajeze la marile service-uri unde priceperea lor nu este platită la adevarata valoare.

Iar legea prin care trebuie să deții anumite dotări și condiții de lucru a fost facută de cei mari.

”Controlul ar fi început în urma unor sesizări primite în întreaga țară, mai ales în ceea ce privește calitatea reparațiilor și adaosul comercial”. Dacă întrebați oamenii, cele mai multe plângeri se adresează marilor service-uri. Pentru ambele motive.

”Asigurătorii, mai ales cei mari din RCA, adică Euroins și City Insurance, au acuzat deschis service-urile că practică tarife prea mari pentru ora de manoperă, în timp ce service-urile spun că asigurătorii nu plătesc la timp și la valoarea integrală reparațiile”. Așa ceva, numai cei mari fac. Cei mici nu se bagă pentru că au nevoie de cash. Ei nu te lasă cu plata la termen.

Deci un control la comandă. Mulțumim guvernantilor.

Sperăm ca sursele să se înșele.

Curierul de Râmnic

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *