Menținerea impozitului unic și actualele măsuri anti HORECA, o pierdere pentru toți

736 0

În loc să ne uităm la alții și să luăm aminte, facem cum știm noi și nu ne iese.

Economia SUA a adăugat 4,8 milioane de locuri de muncă în iunie, iar rata șomajului a scăzut la 11,1%, ambele mai bine decât se aștepta.

Economia a adăugat aproximativ 7,3 milioane de locuri de muncă în ultimele două luni. Creșterea numărului de lucrători angajați arată că companiile au crescut angajările pe măsură ce economia s-a redeschis și consumatorii au revenit la magazine, restaurante și alte afaceri care au fost închise în martie și aprilie.

Creșterea locurilor de muncă a fost puternică în restaurante și baruri, ceea ce reflectă redeschiderea acelor unități din toată țara, ceea ce a adăugat 1,5 milioane de locuri de muncă, a declarat joi Departamentul Muncii . Dar ocuparea forței de muncă rămâne cu 3,1 milioane sub nivelul lunii februarie, cu o lună înainte ca pandemia să lovească economia SUA.

Magazinele de vânzare cu amănuntul au adăugat 740.000. Au fost mari câștiguri în magazinele de îmbrăcăminte, magazine de mobilă, magazine mari și dealeri auto. În ciuda câștigurilor, numărul total de locuri de muncă este în jur de 1,5 milioane sub nivelul din februarie.

Programele de ajutor ale administrației Trump par să funcționeze. Plățile directe de scutire către contribuabili și șomajul crescut au menținut veniturile în ciuda creșterii imense a șomajului, care la rândul său a sporit cererea de produse de consum. Programul pentru protecția salarizării, care oferă împrumuturi iertabile pentru întreprinderile mici care evită concedieri, pare să fi sprijinit și angajarea și reangajarea.(The White House)

Domnule Prim ministru Orban, lăsați impozitul unic. Pierdem toți. În special cei mici.

Curierul de Râmnic

Articole asemănătoare

Fapte bune, românești.

Postat de - 21 martie, 2020 0
FacebookTwitterCând se va încheia situația de urgență cu Coronavirus, faceți o faptă bună pentru restul anului 2020. Petreceți-vă vacanța în…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *