Cad restricțiile de la Registrul Comerțului pentru firme

615 0
  1. Nu va mai fi nevoie de acordul vecinilor când se înființează o societate cu sediul social într-un ansamblu rezidențial cu destinația de locuințe.
  2. Se abrogă prevederile care stabileau că o persoană fizică sau o persoană juridică nu poate fi asociat unic decât doar într-o singură societate cu răspundere limitată.

Prin urmare, în urma abrogării acestei restricții, o persoană fizică sau o persoană juridică poate să fie asociat unic la mai multe societăți cu răspundere limitată. Legea nu impune un număr maxim.

  1. Se abrogă interdicția ca în aceeași încăpere să aibă sediul social doar o singură societate.

Practic, după intrarea în vigoare a Legii, în aceiași cameră poate să existe sediul social la mai multe societăți. Legea nu impune un număr maxim.(sursa Hotnews)

Guvernul trebuie să vină cu norme în 60 de zile.

Interesant! După ce ani de zile fiscul a dat amenzi grele, după ce ani de zile a trebuit să umbli aiurea ca să-ți faci o firmă, dupa ce că erai obligat tot timpul să-ți cauți asociați ca să faci ceva nou, a venit momentul adevarului. Ai restricții minime la înființat firme.

Dar cine-și mai face firme într-un stat în care firmele sunt doar ”vaci de muls”?

În care doar marii contribuabili contează iar IMM-urile sunt cele mai impozitate?

Majoritatea celor care au avut idei și-au făcut firme ”afară”. În Bulgaria, Franța, Anglia, Danemarca și Germania. Plătesc acolo impozite pentru că acolo nimeni nu vrea să-i închidă.

O să urmărim cu interes.

Curierul de Râmnic

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *