Summer Camp Brezoi prezintă Hippie Nights

729 0

Asociatia MENTOR ROCK și Aby Stage Events în parteneriat cu Primăria Oraşului Brezoi organiezează în perioada 23-26 iulie Hippie Nights la Summer Camp Brezoi.

 

Seria concertelor va debuta joi, 23 iulie cu The Crawlers, Liviu Stanciu Blues Explosion, George Baicea Blues Band și Electric Band. Vineri vor urca pe scenă Soul Serenade, Ride on Band, Maria Cojocaru & The Swingers și Rares Totu’s Midnight Sun, iar sâmbătă Andrei Cerbu & The Rockin’ Groove, The Southern Cockroaches, Adi Bărar, Mike Godoroja & Blue Spirit și invitații speciali Marius Mihalache, Arabela Nicolau, Cristea Eugen și Marcian Petrescu. Ultima zi de concerte va aduce pe scena de la Brezoi trupele PrazZ’n’Blues, RoadkillSod, Stones Free By Florin Ochescu și
Speak Floyd. Maestrul de ceremonii va fi cunoscutul compozitor, interpret de muzică blues și producător muzical, Mike Godoroja.

 

Biletele și abonamentele au fost puse în vânzare pe platforma de ticketing iabilet.ro. Numărul de spectatori este limitat la 500 de persoane.

 

Summer Camp Brezoi oferă posibilitatea de campare cu cortul și rulota. Organizatorii au implementat toate măsurile speciale care se aplică în perioada pandemiei pentru desfășurarea în siguranță a activităților.

 

“Ne dorim foarte tare să oferim o variantă sigură de petrecere a timpului liber, iar locația ne permite să aplicăm toate măsurile de distanțare necesare, astfel încât fiecare participant să poată viziona concertele în siguranță. Hippie Nights va fi un eveniment special, organizat pentru toți aceia care doresc să evadeze în natură, să se bucure de muzică bună și să își recapete buna dispoziție. Chiar dacă trăim sub imperiul unei întregi suite de limitări, vrem să ne bucurăm cu seninătate de acest eveniment și să aducem multă energie bună atât spectatorilor cât și artiștilor”, precizează Răzvan Mihai-Mugescu, managerul Summer Camp Brezoi.

Summer Camp Brezoi va fi la dispoziția turiștilor în fiecare zi pe toată perioada verii, beneficiind de 6000 de metri patrați destinați concertelor în aer liber și teraselor, zonă de camping pentru corturi și rulote, zonă de plajă pe malul râului Lotru, parc cu loc de joacă pentru copii și teren de sport. Iubitorii de drumeții pot descoperi frumusețea Văii Lotrului, o zonă cu obiective și trasee turistice numeroase.

Articole asemănătoare

Vernisaj Muzeul de Artă 19.09.2023

Postat de - 19 septembrie, 2023 0
FacebookTwitterMuzeul Județean „Aurelian Sacerdoțeanu”, în parteneriat cu Consiliul Județean Vâlcea, Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea, Uniunea Artiștilor Plastici din România și…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *