Suflu tânăr pentru Vaideeni

1565 0

Deputatul Cristian Buican și P.N.L. Vâlcea susțin candidatura tânărului Daniel Cioranu la Primăria Comunei Vaideeni, care se dorește a fi suflul tânăr, curat, întreprinzător şi cu respect față de munca oamenilor, care merită mai mult după atâția ani de comunism şi de promisiuni deșarte.

Născut într-o familie de oieri, crescut doar de mamă şi cei 4 frați, Daniel Cioranu a reușit prin muncă şi perseverență, să se dezvolte profesional, sǎ îşi întemeieze o familie, iar acum consideră cǎ este momentul să facă mai multe pentru comuna în care s-a născut şi a crescut cu tradițiile păstorești, ale oamenilor de sub munte.

Daniel Cioranu candidează din partea P.N.L. Vaideeni la funcția de primar, reunind în jurul său o echipă tânără de consilieri, dornică să îmbine experiența cu tinerețea, înțelepciunea cu munca şi bunul simț! Fiu al satului Vaideeni, familist cu 2 copii, Daniel Cioranu a ocupat în ultimii 6 ani funcția de director departament vânzări la o companie importantă de distribuție şi vânzare în domeniul alimentar, din județul Vâlcea, s-a implicat în domeniul agricol, având o afacere de familie în domeniul plantelor medicinale (lavandǎ), iar acum dorește să pună în practică ceea ce mulți așteaptă în comuna Vaideeni: administrație transparentă, proiecte deschise tuturor, sprijinirea fermierilor şi apariția locurilor de muncă, păstrarea şi cultivarea tradițiilor în toate satele comunei Vaideeni!

Președinte PNL Vâlcea, Deputat Cristian Buican

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *