A apărut numărul 8, ediția a doua, Curierul de Râmnic Magazin

517 0

A apărut numărului 8 al revistei Curierul de Râmnic Magazin, ediția a doua. Revista are 36 de pagini și se găsește în chioșcurile de presă, din municipiul Râmnicu Vâlcea.

Din sumar, remarcăm un interviu cu Constantin Ene, economist, candidat la Consiliul Judeţean, din partea Alianţei USR PLUS Vâlcea, care are și un material video, ce poate fi accesat din platforma www.curierulderamnic.ro.  În paginile sale, de asemenea:

–  Istoria necunoscută „Cum a schimbat Regina Maria, acum 99 de ani, obiceiurile călugărilor de la <<mănăstirea interzisă femeilor>>!”

–  Dezvoltare personală Andra Tănăsescu – „Când a face un copil devine o greşeală imensă ?

– ”Summer Camp Brezoi

  Interviu Mike Godoroja

Handbal Un început în forță pentru CSM

Continuăm serialul  „Discurs despre identitatea și personalitatea culturală a Vălcii”, cu portretul profesorului Constantin Banacu, poet al culorii și meșter al cuvântului. La Pietrari, am găsit un bibliotecar de excepție, Crina Popescu. In paginile de artă, două cronici teatrale, despre spectacole ale teatrelor Ariel și Anton Pann.

Revista poate fi procurată și de la sediul  redacției, strada Maior V.Popescu, nr. 3, poate fi comandată la telefon 0250/732121 sau prin e-mail, la adresa curierulderamnic@gmail.com

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *