Educația nu poate fi întreruptă pentru o pandemie

451 0

Educația nu poate fi întreruptă pentru o pandemie. Luare de poziție americană față de începerea școlilor

scrie medicul și congresmanul Michael Burgess.

Mai mult decât sănătatea noastră fizică este afectată de acest nou coronavirus. O dată cu națiunea care se îndreaptă spre viața virtuală pentru a continua distanțarea socială, riscăm să subeducăm o generație. Copiii au nevoie de opțiunea de a avea o educație personală. Există lecții și experiențe pe care un elev le primește în clasă care nu pot fi replicate prin intermediul tehnologiei,scrie medicul și congresmanul Michael Burgess.

Învățarea la distanță este bună, educația la domiciliu este bună, dar nu orice elev va reuși în acele medii. Familiile trebuie să aibă opțiunea de a-și trimite copilul în condiții de siguranță la școală, deoarece un copil ajunge să experimenteze doar prima clasă o singură dată. Copiii mei nu mai sunt de vârstă școlară, dar cel mai mic este încă în clasă, predând școlarii mijlocii.

Este esențial să evaluați riscurile ca copilul să revină la învățarea personală alături de beneficii. În afară de casă, școala ocupă locul doi în influențarea bunăstării și sănătății unui elev. Școlile oferă mult mai mult decât instruire academică. Mulți studenți se bazează pe mese zilnice, un mediu sigur, servicii de consiliere individualizate, dezvoltarea abilităților sociale și emoționale și a activității fizice. Acestea sunt lucruri care nu pot fi apelate.

Părinții sunt îngrijorați pe bună dreptate pentru siguranța copiilor lor și riscul lor de a contracta acest coronavirus. Conform Centrelor de Control al Bolilor (CDC), copiii de vârstă școlară au o mică șansă de a contracta COVID-19. În timp ce cercetătorii încă învață mai multe despre acest nou virus, CDC a raportat în iulie că mai puțin de 7 la sută din cazurile pozitive au fost pentru cineva cu vârsta de 18 ani sau mai puțin. Același studiu indică faptul că un copil are mai multe riscuri de a prinde gripa.

Când școlile au decis să meargă virtual în martie, a evidențiat disparitățile din infrastructura noastră în bandă largă. Acest lucru a reprezentat o problemă pentru studenții care locuiesc în zonele rurale cu acces limitat la internet. Congresul a priorizat recent implementarea în bandă largă, dar aceste eforturi trebuie să accelereze pentru a oferi finanțare adecvată pentru a extinde disponibilitatea în bandă largă.

Ce se întâmplă dacă un copil nu are acces la învățarea personală și nu are conexiune în bandă largă? Lipsa de instruire în persoană ar putea duce la o inegalitate educativă severă . Familiile din comunitățile cu venituri mici nu își pot permite să angajeze tutori sau să se asigure că fiecare copil are acces la propriul computer cu acces de internet fiabil pentru a participa la învățarea virtuală. Învățarea virtuală la domiciliu vine și cu distragerile din viața de zi cu zi. Copiii au nevoie de un mediu concentrat pentru a prospera.

Dincolo de nevoile de bază ale acestor studenți, studenții cu dizabilități nu au mediul de învățare adaptat oferit de educatori speciali. Este imposibil de replicat practic atenția personală necesară educării acestor copii. Părinții nu se pot transforma în profesorii de educație specială de care copilul lor are nevoie peste noapte pentru a le oferi terapia profesională, fizică sau logopedică pe care ar primi-o în clasă. Înțeleg acest lucru din propria experiență de mâna mea, deoarece copilul meu cel mai vârstnic are deficiențe de auz și a fost datorită profesorilor de la școlile publice locale care i-au schimbat viața învățându-și limba de semne. În plus, învățarea virtuală este deosebit de dificilă pentru cei care sunt surzi, greu de auzit, au o vedere slabă / oarbă sau pot avea o altă tulburare de învățare..

Când vine vorba de trimiterea sau nu de elevi în clasă în această toamnă, trebuie să respingem soluțiile unice și să ne concentrăm pe asigurarea că fiecare student este capabil să primească educația care se potrivește cel mai bine nevoilor personale.

Congresmanul Michael Burgess reprezintă al 26-lea district din Texas și este membru al clasamentului subcomitetului pentru energie și comerț pentru sănătate.

Textul a fost preluat de site-ul The White House.

Titlul aparține Curierului de Râmnic

Articole asemănătoare

Autonomia Ținutului Secuiesc

Postat de - 29 aprilie, 2020 0
FacebookTwitterAutonomia Ținutului Secuiesc, adoptată tacit de Camera Deputaților.Acum să vă vedem PSD-iști, PNL-iști, PER-iști, USR-iști, PLUS-iști. „Statutul de Autonomie al…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *