Violența nu poate substitui priceperea!

431 0

În ziua de 22 septembrie 2020, un voluntar PNL, aflat în campanie pentru a distribui materiale electorale în cartierul Ostroveni din municipiu Râmnicu Vâlcea, a fost agresat fizic și verbal de către primarul în funcție Mircia Gutău.

Campania se apropie de final, iar primarul Gutău își arată, din nou, adevărata față. Până acum am considerat că declarațiile belicoase și comunicatele agresive sunt doar vorbe, dar după incidentul revoltător de marți, concluzionăm că de fapt Gutău este gata oricând să-și pună în practică amenințările.

Pe toată durata mandatului, Mircia Gutău căutat să își distrugă adversarii politici cu orice preț, iar acum aflat în fața unei înfrângeri electorale și-a pierdut cumpătul. În ultimii patru ani, Gutău nu a reușit să comunice de o manieră respectuoasă sau măcar decentă cu populația Râmnicului. Dar de aici și până la a ajunge la agresiuni în plină stradă, asupra unor oameni care doar au altă opțiune decât acesta, reprezintă în accepțiunea noastră o depășire  a oricărei limite de comportament social.

Consecințele acestei situații sunt condamnabile, iar politica vâlceană are nevoie de schimbare! Primarul Mircia Gutău nu a mai avut nicio discuție/ieșire publică decentă în ultima vreme, nefiind interesat nici măcar de o dezbatere. Unde lipsesc aceste lucruri, avem în schimb violență și dispreț față de electorat.

Pe 27 septembrie, vâlcenii vor decide direcția în care își doresc să se îndrepte comunitatea noastră. Vor putea opta între despotism și o reîntoarcere către epoci demult apuse și deschiderea spre dezvoltare, care implică evoluție, viziune și modernizare.

Filiala PNL Vâlcea

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *