Ivanka Trump și Procurorul General Barr anunță peste 100 de milioane de dolari pentru combaterea traficului de persoane

713 0

Luna trecută, Serviciul Șerifilor americani a condus o operațiune de două săptămâni alături de statul Georgia și de ofițerii locali pentru salvarea copiilor dispăruți pe cale de dispariție în Atlanta și Macon.

„Operațiunea Not Forgotten” a dus la salvarea a 26 de copii, la localizarea în siguranță a altor 13 copii și la arestarea a nouă complici. Anchetatorii au eliberat 26 de mandate de arestare și au înaintat acuzații suplimentare pentru infracțiuni legate de trafic sexual, răpire, violare de domiciliu sexual înregistrată și posesie de droguri și arme.

Astăzi, Ivanka Trump și procurorul general William Barr se află în vizită în Atlanta pentru a evidenția activitatea Administrației Trump de a proteja supraviețuitorii traficului de ființe umane, de a-i urmări penal pe traficanții de persoane și de a pune capăt acestei industrii malefice o dată pentru totdeauna.

Dna Trump s-a alăturat procurorului general Barr pentru un tur al centrului de îngrijire a supraviețuitorilor de la Georgia Center for Child Advocacy. Proiectul „Envision” al Centrului oferă un management intensiv al cazurilor și sprijin educațional, precum și pregătirea pentru ocuparea forței de muncă și programarea dezvoltării personale pentru victimele traficului.

„Administrația Trump continuă să lupte neobosit pentru a pune capăt flagelului traficului de ființe umane în comunitățile noastre”, a declarat dna Trump. „Liderii și membrii comunității cu care ne întâlnim în Atlanta sunt în prima linie a acestei lupte și sunt esențiali pentru eforturile noastre de a pune capăt acestei crime oribile.”

Procurorul general și dna Trump s-au oprit, de asemenea, la biroul procurorului american din Atlanta pentru a se alătura unei mese rotunde cu ofițeri de aplicare a legii, furnizori de servicii și parteneri din sectorul privat. În timpul discuției, dna Trump și procurorul general Barr au anunțat fonduri suplimentare de aproape 101 milioane de dolari din partea Departamentului justiției pentru a trage la răspundere traficanții de persoane și pentru a oferi servicii vitale victimelor traficului.

„Departamentul de Justiție este neobosit în lupta sa împotriva autorilor acestor crime odioase”, a declarat procurorul general Barr.

„Lucrând cu autoritățile de stat și locale de aplicare a legii și cu furnizorii de servicii comunitare de victime, vom continua să-i aducem pe acești infractori în fața justiției”.

The White House

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *