De Bobotează, jandarmii vâlceni vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică

209 0

Sâmbătă, 6 ianuarie, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică la manifestările religioase organizate și desfășurate cu ocazia Bobotezei, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea, împreună cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, vor asigura măsurile de ordine publică la lăcașurile de cult din municipiul Râmnicu Vâlcea, precum și în alte locații din județ, inclusiv în municipiul Drăgășani, orașul Bălcești, comuna Costești și comuna Frâncești, pentru a se asigura că slujbele religioase se vor desfășura în deplină siguranță.

Pe timpul acestei importante sărbători religioase, se vor institui dispozitive de ordine şi siguranţă publică şi culoare speciale de acces în scopul creării unor condiţii optime de desfăşurare a activităţii, astfel încât să fie evitate aglomerările de persoane sau alte incidente.

Pentru buna desfăşurare a acestui eveniment, facem următoarele recomandări:

Cei prezenți să manifeste răbdare și să adopte un comportament civilizat.

Să respecte indicațiile jandarmilor și regulile organizatorilor.

Să acorde o atenție sporită bunurilor personale, iar în cazul în care sunt martorii săvârșirii unor fapte antisociale, să solicite ajutorul jandarmilor aflați în apropiere.

Misiunile jandarmilor au în vedere, în principal, protecția participanților, sprijinirea personalului lăcașelor de cult în îndrumarea cetățenilor către zona de împărțire a apei sfințite, precum și prevenirea și combaterea oricăror fapte care aduc atingere legilor și normelor de conviețuire socială.

INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEȚEAN VÂLCEA

Articole asemănătoare

Acțiuni IPJ Vâlcea

Postat de - 11 mai, 2020 0
FacebookTwitterBĂRBAȚI CERCETAȚI PENTRU ÎNȘELĂCIUNE    La data de 21 aprilie a.c., un bărbat de 76 de ani, din municipiu Râmnicu…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *